Κατηγορίες
Basket Corner ΟΑΧ

ΟΑΧ: Έψαξε η διοίκηση βοήθεια από τους τοπικούς φορείς; Κι αν όχι, γιατί;

Η απόσυρση του ΟΑΧ από την Α1 μπάσκετ γυναικών είναι ένα γεγονός που δεν χωνεύεται…

Εκείνο που διαπιστώνεται και είναι επιβεβαιωμένο και από το ρεπορτάζ του mirrorspors.gr είναι ότι η οικονομική στενότητα και το γεγονός ότι δεν μαζεύτηκαν οι πόροι που απαιτούνταν για να “τρέξει” το φετινό μπάτζετ, οδήγησαν τη διοίκηση στην απόφαση να μη συνεχίσει η ομάδα στο πρωτάθλημα.

Εκείνο πάντως που δεν μπορεί να αντιληφθεί κανείς είναι γιατί, πρωτίστως, και πριν ξεκινήσει η χρονιά, η διοίκηση δεν έσπευσε να λάβει τη συνδρομή και των τοπικών μας φορέων, δήμου και περιφέρειας και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο! Οπότε η ευαισθησία των φορέων είναι σαφώς μεγαλύτερη, όπως και τα “αντανακλαστικά” τους.

Διότι αν είχε σπεύσει να το κάνει είναι βέβαιο ότι στη χτεσινή ανακοίνωση (που δεν πείθει) θα είχε γίνει αναφορά ότι “δεν υπήρξε στήριξη των τοπικών φορέων της πόλης”, ότι “αδιαφόρησαν παρά τις προσεγγίσεις μας”, κτλ… Και εκεί, ως διοίκηση, τους θέτεις προ των ευθυνών τους!

Τίποτα από αυτά όμως δεν έγινε… Καμία αναφορά…

Το θέμα είναι γιατί δεν έγινε; Κωλυσιεργία; Έλλειψη συντονισμού; Κάτι άλλο; Τι;

Τελικά, τα λάθη ήταν πολλά, με θύμα μια ομάδα με πολύ καλό όνομα στην Επικράτεια και παίκτριες που μένουν άνεργες και νέες που μένουν “ξεκρέμαστες” σε ηλικία που βάζουν τις βάσεις μιας καλής καριέρας.

mirrorsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *