Κατηγορίες
Basket Corner IN THE SPOTLIGHT ΟΑΧ

ΟΑΧ: Aναζήτηση προπονητή, η περίπτωση που απορρίφθηκε, ο Νανάκος που πάει “αλλού”

Η γυναικεία ομάδα του ΟΑΧ συνεχίζει την αναζήτηση προπονητή μετά το “διαζύγιο” με τον Θάνο Σόφτση (που καταλήγει στις Εσπερίδες Καλλιθέας).

Μέχρι στιγμής η διοίκηση της ομάδα εξετάζει αρκετά ονόματα, χωρίς ωστόσο να έχει καταλήξει, καθώς η κάθε μία περίπτωση εξετάζεται ενδελεχώς και με προσοχή.

Σύμφωνα πάντως με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του mirrorsports.gr, στον ΟΑΧ προτάθηκε ο πρώην προπονητής του ΠΑΣ Γιάννενα Νίκος Δουβίτσας, η περίπτωση του οποίου πάντως δεν εξετάστηκε ιδιαίτερα από την ομάδα των Χανίων, που ψάχνει άλλο “προφίλ”.

Η αναμονή πάντως για προπονητή έχει φρενάρει και τον αγωνιστικό σχεδιασμό αφού πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσει το ζήτημα του προπονητή και μετά να γίνει επακριβώς, ο καταρτισμός του ρόστερ.

Πάντως, η εξαιρετική περυσινή χρονιά του ΟΑΧ έχει προσελκύσει τα βλέμματα άλλων ομάδων, ειδικά για παίκτριες (όπως πχ η Ντέλιτς) που έκαναν εξαιρετικό πρωτάθλημα.

Σύντομα αναμένονται εξελίξεις (η λογική αυτό λέει) και στον ΟΑΧ.

Σε ό,τι αφορά την περίπτωση του πρώην τεχνικού του ΟΑΧ Σταύρου Νανάκου που έφυγε πρόσφατα από τις Εσπερίδες, είχαμε τονίσει εξ αρχής ότι δύσκολα θα επιστρέψει στα Χανιά. Πληροφορίες μας μάλιστα αναφέρουν ότι βρίσκεται σε αρκετά προχωρημένο επίπεδο συζητήσεων με τη Νίκη Λευκάδας.

mirrorsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.