Κατηγορίες
ΟΑΧ IN THE SPOTLIGHT

ΟΑΧ: “Λιτά και απέριττα” για να βγει η χρονιά – Τι λένε οι πληροφορίες μας

Το τελευταίο διάστημα υπάρχει η απορία σε αθλητικούς “κύκλους” των Χανίων, τι συμβαίνει με τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΟΑΧ.

Αναζητώντας κάποιες πληροφορίες, μάθαμε ότι, τη δεδομένη χρονική στιγμή γίνονται κανονικά προπονήσεις με το υπάρχον δυναμικό της ομάδας (με τις απουσίες που προέκυψαν), υπό τις οδηγίες του Λευτέρη Θεοδωράκη, αλλά και των συνεργατών στο τεχνικό επιτελείο.

Η απόφαση της διοίκησης είναι, όταν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, η ομάδα να αγωνιστεί σε αυτό, με όποιον τρόπο, για να διεκπεραιώσει τις υποχρεώσεις της και να είναι στην Α1 και τη νέα χρονιά (υποβιβασμοί κτλ δεν θα υπάρξουν φέτος).

Με λιτό και απέριττο τρόπο, όταν ξεκινήσει η Α1 (πιθανόν μετά τα μέσα Φεβρουαρίου) η χρονιά θα βγει με το υπάρχον ρόστερ και με προπονητή πιθανότατα, τον Λευτέρη Θεοδωράκη. Όπως λένε οι πληροφορίες του mirrorsports.gr, οι συζητήσεις με τον Σταύρο Νανάκο δεν κατέληξαν πουθενά, δεδομένων και των δύσκολων συνθηκών που επικρατούν στη χώρα.

Να σημειωθεί ότι ο ΟΑΧ κάνει προπονήσεις χωρίς ξένες, αφού Σκοτ και Μπουθ έχουν φύγει, ενώ και η Ντράμοντ δε συμμετέχει σε αυτές.

Αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα πιθανόν ο ΟΑΧ να στραφεί σε απόκτηση 1-2 ξένων (με χαμηλό μπάτζετ), ενώ κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε επαφή και με την περυσινή παίκτρια της ομάδας, την Μπιν.

Διοικητικά από την ομάδα δεν βγαίνουν πολλές ειδήσεις, ωστόσο κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι επίκεινται εξελίξεις, οι οποίες ενδεχομένως να είναι σημαντικές.

mirrorsports.gr