Κατηγορίες
Basket Corner IN THE SPOTLIGHT ΟΑΧ

ΟΑΧ: Με υποτροφία σε ένα από τα καλύτερα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ η Παπαδάκη!

Το τεράστιο άλμα στη ζωή και στην καριέρα της θα κάνει η νεαρή (18χρονη) παίκτρια του ΟΑΧ Σταυρούλα Παπαδάκη.

Δεδομένα αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του γυναικείου μπάσκετ στην Ελλάδα και φέτος το απέδειξε πολλάκις, αγωνιζόμενη στην Α1 με τον ΟΑΧ.

Πλέον, ήρθε η ώρα να πιάσει την ευκαιρία από τα μαλλιά καθώς θα ταξιδέψει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, στις ΗΠΑ για να σπουδάσει (με πλήρη αθλητική υποτροφία) αλλά και να παίξει μπάσκετ σε ένα από τα καλύτερα Πανεπιστήμια στο Stanford στην Καλιφόρνια. Όπως λένε οι πληροφορίες θα σπουδάσει σε αντικείμενο κοντά στην ιατρική και φυσικά θα παίξει μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο.

Εκπληκτική και η ανακοίνωση της συμβουλευτικής εταιρείας NOMOS για την Παπαδάκη και την υποτροφία της στο Stanford University:

“Συγχαρητήρια στη Σταυρούλα Παπαδάκη για την υπογραφή του με το Στάνφορντ!

Συχνά, όταν γράφουμε αυτές τις ανακοινώσεις, είμαστε πραγματικά ταπεινοί και με δέος για τα επιτεύγματα αυτών των νέων και ταλαντούχων μαθητών-αθητών.

Περιστασιακά, θα συναντήσουμε εξαιρετικές περιπτώσεις όπου τα λόγια δεν μπορούν να δικαιώσουν αυτά τα λαμπρά και εργατικά παιδιά…

Και μία ή δύο φορές σε μια δεκαετία περίπου είμαστε ευλογημένοι με απίστευτες περιπτώσεις αυτού του “ειδικού μείγματος” ταλέντου, εργασιακής ηθικής και άυλων… Αυτά που κάθε γονιός επιθυμεί να παρουσιάζουν τα δικά του παιδιά, εμπνέοντας άλλα μικρά παιδιά να ακολουθήσουν τα βήματά τους, αποδεικνύοντας το καλύτερο ήθος, την πίστη σε κάτι καλύτερο και την αποφασιστικότητα και την ορμή να ξεπεράσουν οποιοδήποτε εμπόδιο μέχρι τη δόξα…

Η Σταυρούλα είναι όλα αυτά… και άλλα… Ήσυχη δύναμη, αύρα μεγαλείου και αυτή η απόκοσμη αίσθηση του “δεν έχει γίνει ακόμα” ακόμα κι όταν εντυπωσιάζει όλους που την παρακολουθούν να ευδοκιμεί τόσο στο γήπεδο όσο και στην τάξη. Οι υπέροχοι, φροντισμένοι και ευγενικοί γονείς της, η Ελένη και ο Νίκος, και η ίδια η Σταυρούλα, αποκάλυψαν ότι «η υπομονή είναι το χαρακτηριστικό των πρωταθλητών…» Και ήταν οι πρωταθλητές της υπομονής…

Ως η νεότερη παίκτρια της τρίτης καλύτερης ομάδας στην Ελλάδα, κάνοντας check-in όποτε κληθεί ο αριθμός της, συνεισφέροντας οργανικά, στραγγίζοντας ακόμη και buzzer beater σουτ και κλειδώνοντας τον καλύτερο αντίπαλο παίκτη, όλα αυτά εξακολουθούν να αποτυπώνουν μόνο μια ματιά στις δυνατότητες της Σταυρούλας. Αυτό που μπορεί να είναι το πιο σαγηνευτικό χαρακτηριστικό της, είναι ότι θα είναι ο πιο σκληρός κριτικός του εαυτού της, θα επιστρέψει στη δουλειά αμέσως μετά τον μεγαλύτερο θρίαμβο της και θα κάνει τα πράγματα σωστά, για τους σωστούς λόγους… Τώρα, μαθαίνοντας να εκτιμάς οι μικρές και σημαντικές νίκες στη ζωή, το μέλλον είναι λαμπρό!

Η Σταυρούλα είναι νικήτρια στη ζωή και μέσα από την κορυφή της ακαδημαϊκής και αθλητικής αριστείας στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, της δίνεται η ευκαιρία που πάντα ήθελε. Για να είσαι η καλύτερη!

Θα αξιοποιήσεις στο έπακρο αυτήν την εκπληκτική, ταπεινή και εμπνευσμένη εμπειρία Σταυρούλα.

Πήγαινε να τα πάρεις!

Η Σταυρούλα Παπαδάκη ολοκληρώνει την Γ’ Λυκείου φέτος και αμέσως μετά ετοιμάζει βαλίτσες για το τεράστιο “άλμα” στη ζωή της, στη χώρα που γέννησε το μπάσκετ.

mirrorsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.