Κατηγορίες
Basket Corner IN THE SPOTLIGHT ΟΑΧ

ΟΑΧ: Παράδοση “άνευ όρων” στην ανώτερη Μπιντγκόζ

Για τον ΟΑΧ ήταν ένα ιστορικό παιχνίδι, το πρώτο ευρωπαϊκό, αλλά και ένα “σκληρό μάθημα” ώστε σε επόμενη προσπάθεια η ομάδα να είναι πιο έτοιμη.

Η Μπιντγκόζ από την Πολωνία ήταν ένα ανυπέρβλητο εμπόδιο και παρά το καλό πρώτο δεκάλεπτο του ΟΑΧ ( με το σκορ στο 15-20 και 17-20 στην αρχή της β’ περιόδου), οι Πολωνές πάτησαν γκάζι, πολύ πιο έμπειρες ούσες και πήραν θριαμβευτική νίκη στο κλειστό Κλαδισού, στο πρώτο ματς της α’ φάσης του Eurocup. Τελικό σκορ 59-85 και μετέτρεψαν τη ρεβάνς (στις 13 Οκτωβρίου) στην Πολωνία σε τυπική διαδικασία.

Για τον ΟΑΧ βέβαια υπάρχει η δικαιολογία ότι πέρασε ένα προβληματικό καλοκαίρι, με προπονητές να έρχονται και να μην έρχονται και την προετοιμασία να γίνεται με εμπόδια.

Η Κόλμαν

Οι δύο Αμερικανίδες αποκτήθηκαν αργά. Η Σιέρα Τζόνσον στη θέση “5” έδειξε κάποια καλά στοιχεία αν και βαριά στις κινήσεις της, ενώ φιλότιμη ήταν η Κόλμαν αλλά με αψυχολόγητες προσπάθειες και κακά ποσοστά.

Η τελευταία δεν είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσει αφού η Λιβανέζα Ακλ ήταν στο γήπεδο και θα αποκτηθεί στη θέση του “άσου”, οπότε πιθανότατα να φύγει η Κόλμαν.

Η Τζόνσον

Στον ΟΑΧ πάντως ήδη έχουν στρέψει το βλέμμα στην Α1 (μοναδικός θεσμός που θα διεκδικηθεί αφού Κύπελλο και Ευρώπη τέλος), ενώ η ρεβάνς στην Πολωνία θα έχει χαρακτήρα “δυνατού τεστ”.

10λεπτα: 15-20, 27-46 (ημ.), 36-66, 59-85 (τελικό).

Διαιτητές: Σμίλιανιτς (Σερβία), Βούιτσιτς (Μαυροβούνιο), Βαρβρόβα (Τσεχία)/Τερζόφσκι (Βόρεια Μακεδονία)

ΟΑΧ (Αγγελος Γιανννουλάκης): Κόλεμαν 17, Κληματσάκη, Γεροστεργίου Χρ. 6 (2), Κόνιαλη 8, Λαγωνικάκη, Γεροστεργίου Μαρ. 8, Τσιχλάκη 4, Μανουκάκη 2, Φάρρου 4, Τζόνσον 10

Μπίντγκοζ (Πιότρ Κουπέκζα): Σόμπιετς 6 (1), Πούκα 12 (2), Μιλίκοβιτς 5 (1), Τέιλορ 18, Ζασάντα 3 (1), Μίχαλεκ 9 (2), Εβανς 6, Κόστοβιτς 8, Μαρτζίνεαν 15 (3), Βιετσίνσκα 3 (1)

Όλο το ματς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.