Κατηγορίες
Υποδομές IN THE SPOTLIGHT

Όχι δεν φταίει ο Αυγενάκης για τις εγκαταστάσεις στα Χανιά, εμείς “κοιμόμαστε”

Συνεχίζονται ανακοινώσεις που άπτονται με έργα που αφορούν το ΕΑΚ Ηρακλείου.

Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε το ΕΑΚ Ηρακλείου “Το έργο Ανάπτυξη Ναυταθλητικών Υποδομών Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου (ΕΑΚΗ), προϋπολογισμού 1.220.000€, εντάχθηκε και επίσημα στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, απο το Υφυπουργείο Αθλητισμού”.

Την ίδια στιγμή εμείς στα Χανιά κατηγορούμε αλλήλους, μιζεριάζουμε και το χειρότερο από όλα… αδιαφορούμε για όσα λένε αθλητές και αθλήτριες επιπέδου …Ντουντουνάκη.

Όχι κύριοι, δεν φταίει κανείς Αυγενάκης για την έλλειψη σύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων στα Χανιά, με κορυφή του “παγόβουνου” το κολυμβητήριο Χανίων! Φταίμε εμείς που λαμβάνουμε τον “ύπνο του δικαίου” διότι απλώς δεν μας ενδιαφέρει να πιέσουμε καταστάσεις εμπράκτως και να χτυπήσουμε το χέρι στο τραπέζι, επί της ουσίας. Κυρίως όμως δεν υπάρχει καμία προσπάθεια και καμία κίνηση ομαδική, όπως τόσες γίνονται, σε πολλές περιπτώσεις στο Ηράκλειο! Αυτά ως ως σχόλιο του mirrorsports.gr

Και φυσικά συγχαρητήρια στο ΕΑΚ Ηρακλείου που βελτιώνει συνεχώς τις εγκαταστάσεις του…

Η σχετική ανακοίνωση από το ΕΑΚ Ηρακλείου για την τελευταία εξέλιξη αναφέρει:

Το ΕΑΚΗ μεγαλώνει-Ενα ακόμη μεγάλο έργο με τη σφραγίδα του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη

Ενα ακόμη μεγάλο αθλητικό έργο στο Ηράκλειο, με την σφραγίδα του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Το έργο Ανάπτυξη Ναυταθλητικών Υποδομών Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου (ΕΑΚΗ), προϋπολογισμού 1.220.000€, εντάχθηκε και επίσημα στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, απο το Υφυπουργείο Αθλητισμού.

Το Ναυταθλητικό κέντρο Ηρακλείου, δίπλα στο “ψυγείο” θα αποτελέσει την έδρα, Ιστιοπλοϊκών και Κωπηλατικών ομίλων και θα είναι προσβάσιμο και σε αθλητές ΑΜΕΑ.

Η υπερσύγχρονη νέα αθλητική εγκατάσταση, θα ανήκει στις αθλητικές υποδομές που υπάγονται στο Εθνικό Αθλητικό κέντρο Ηρακλείου και θα αποτελέσει μια ακόμη μεγάλη κυψέλη του αθλητισμού, για την περιοχή μας.

Oπως τονίζει ο πρόεδρος του ΕΑΚΗ Λευτέρης Ζερβός «είναι μια προσωπική επιτυχία του Υπουργού, του Λευτέρη Αυγενάκη και αυτό. Το ΕΑΚΗ μεγαλώνει, εξελίσσεται και εισέρχεται σε ένα κομμάτι του αθλητισμού που μας έχει φέρει και σπουδαίες διακρίσεις από μεγάλους αθλητές. Σε λίγο καιρό,  θα έχουμε σαν ΕΑΚΗ, αλλά και σαν Ηράκλειο, συνολικά, στην φαρέτρα μας, άλλο ένα όπλο, για την διεκδίκηση μεγάλων διοργανώσεων».