Κατηγορίες
Υγρός στίβος IN THE SPOTLIGHT Υποδομές

Χανιά: Το κολυμβητήριο της ντροπής! (Pics)

Φωτογραφίες “σοκ” από το κολυμβητήριο Χανίων ανέβασε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Θεόφιλος Κυριακόπουλος!

Φωτογραφίες που σε πιάνει η …καρδιά σου για την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το κολυμβητήριο της Νέας Χώρας, ένας χώρος που ανέδειξε και αναδεικνύει δεκάδες πρωταθλητές κόσμου, Ευρώπης και Ελλάδας σε όλα τα αθλήματα υγρού στίβου.

Σκουριά, σαπίλα, σήψη, καταστροφή είναι κάποιες από τις λέξεις που έρχονται στο μυαλό, αντικρίζοντας κανείς αυτές τις φωτογραφίες!

Μια διοίκηση στο ΕΑΚ Χανίων έφυγε,μια καινούρια ήρθε (δείτε εδώ την πρώτη συνέντευξη του νέου προέδρου του ΕΑΚ) και μένει να δούμε αν είναι ικανή, ασκώντας τις κατάλληλες πιέσεις για να αλλάξει τα δεδομένα.

Ευθύνες υπάρχουν και στον ΝΟΧ που επίσης πρέπει να πιέσει καταστάσεις για να αλλάξει η εικόνα στο ίδιο του “σπίτι” ουσιαστικά! Και εδώ είχαμε αλλαγή “σκυτάλης”… Για να δούμε…

Και φυσικά, ο προϊστάμενος όλων, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης! Ήρθε στα Χανιά, δεσμεύτηκε, υποσχέθηκε, αλλά… αποτέλεσμα “μια τρύπα στο νερό”! Θα αλλάξει τακτική; Εξαρτάται από τις πιέσεις που θα δεχτεί γιατί αλλιώς, μην περιμένετε πολλά…

“Απολαύστε”, προς το παρόν, τις φωτογραφίες από το κολυμβητήριο Χανίων:

mirrorsports.gr – info@mirrorsports.gr