Κατηγορίες
ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

“Οδοστρωτήρας” το ΣΥΝΚΑ! 6-1 τον Πόρο που ακόμα να συνέλθει

Εκπληκτική εμφάνιση από την ομάδα του Γιώργου Ριτζάκη! -Παραίτηση Κρασανάκη.

Η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ φαίνεται ότι εκνευρίστηκε για την ήττα από τον Γιούχτα την προηγούμενη Κυριακή και εμφανίστηκε με παρουσία αλά …Οκτώβρη, σαρώνοντας τον Πόρο με 6-1.

Στο ημίχρονο μάλιστα το σκορ ήταν 4-0 χάρη σε δύο γκολ του Βαρουξάκη, στο 1′ και στο 28, του Τρικουνάκη στο 18′ και του Κόλα στο 33′.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ακόμα δύο γκολ από τον Κόλα στο 52′ και τον Γιαννακούρο στο 62′, πριν στο 89′ μειώσει ο Πόρος με τον Ταγγίνη.

Το ΣΥΝΚΑ παραμένει στην κορυφή και δείχνει ότι η ήττα στις Αρχάνες ήταν απλώς μια κακή παρένθεση, στέλνοντας το μήνυμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Μετά το τέλος του ματς είχαμε την παραίτηση του Βασίλη Κρασανάκη από την τεχνική ηγεσία του Πόρου και μένει να δούμε αν γίνει δεκτή.

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (Γ. Ριτζάκης): Βλαχάκης, Παληγεώργος (82’ Ασκητίδης), Νταγκουνάκης, Τρικουνάκης, Αφράτης, Μαθιουδάκης, Κόλα, Βαρουξάκης (75’ Δρικάκης), Σκουλάς (67’ Στεφανίδης), Κοντορινάκης (82’ Γιακουμάκης), Γιαννακούρος (67’ Περδικάκης)

Πόρος (Β. Κρασανάκης): Μήτρου, Ταβλαδωράκης, Πολυχρονάκης (60’ Ταγγίνης), Πήλιος (31’ Τσουκαλάς), Αριστεινίδης (46’ Σηφάκης), Νάκκας, Καστελλιανάκης (37’ Καμπεράι) , Τριανταφύλλου, Φραγκουλάκης, Σταυρακάκης (60’ Μεταξάκης), Παπαδομιχελάκης