Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2 IN THE SPOTLIGHT

ΟΦΙ: “Πονοκέφαλος” για Χηνόπουλο – Αποχή οι παίκτες, παραμένουν απλήρωτοι!

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΙ είναι απλήρωτοι εδώ και τρεις μήνες, όπως υποστηρίζουν στην ανακοίνωσή τους, με αποτέλεσμα να πάρουν την απόφαση για αποχή από τις προπονήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των παικτών του ΟΦΙ:

«Εμείς, οι ποδοσφαιριστές του ΟΦ Ιεράπετρας, θέλουμε, σεβόμενοι την ιστορία και τον κόσμο της ομάδας, μέσω της παρακάτω κοινής ανακοίνωσής μας, να απευθυνθούμε δημόσια στη διοίκηση της ομάδας, αλλά και να ενημερώσουμε τους, φιλάθλους μας για όσα βιώνουμε το τελευταίο διάστημα.

Θεωρούμε, πως η μέχρι στιγμής αγωνιστική μας εικόνα δείχνει πως έχουμε κάνει τα πάντα – και έχουμε καταφέρει- να τιμήσουμε την ιστορία και τον κόσμο της ομάδας. Δυστυχώς όμως, προς μεγάλη μας απογοήτευση, η διοίκηση, όντας αντίθετη προς τις συμβατικές της υποχρεώσεις, για σχεδόν 3 μήνες τώρα, φαίνεται να μην αναγνωρίζει την συνεχή προσπάθεια που καταβάλλουμε όλοι μας και να αδιαφορεί παντελώς για την οικονομική μας κατάσταση.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε το φίλαθλο κοινό, πως αποφασίσαμε να απέχουμε από τις υποχρεώσεις της ομάδας δυο ημέρες Τρίτη και Τετάρτη για το αυτονόητο και να λάβουμε τα δεδουλευμένα μας.

Μετά από απόφαση της ομάδας από αύριο θα είμαστε στις υποχρεώσεις της ομάδος μέχρι το ματς με τον Ηρόδοτο σεβόμενοι την ιστορία της ομάδος και τους εαυτούς μας».

Με εκτίμηση και σεβασμό,

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΙ»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *