Κατηγορίες
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Οι άγνωστες λεπτομέρειες του deal μεταξύ Ηρακλή και Κούγια! Τι περιλαμβάνει η συμφωνία

Τι ποσοστό μετοχών της ΠΑΕ Ηρακλής θα έχει ο καθένας στην κατοχή του; Ποιος ο ρόλος του Τομ Παπαδόπουλου;

Το μεσημέρι της Τετάρτης (12:00) στην αίθουσα τύπου του Δημαρχιακού Μεγάρου θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη τύπου της ΠΑΕ Ηρακλής εκεί όπου επί της ουσίας θα απαντηθούν όλα τα ερωτήματα σχετικά με το τι περιλαμβάνει η κατ’ αρχήν συμφωνία των κ.κ. Στράτο Ευγενίου με τους Αλέξη Κούγια και Τομ Παπαδόπουλο.

Κάποια πρώτα πράγματα πάντως σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς, το ποσοστό των μετοχών που θα αναλογεί στον καθένα γίνονται γνωστά και το SDNA σας παρουσιάζει τις λεπτομέρειες αυτού του deal. 

Αυτό που θα πρέπει να ξεκαθαριστεί είναι πως ακόμα δεν έχουν πέσει υπογραφές που να επικυρώνουν τη συμφωνία. Αυτό αναμένεται να συμβεί το αργότερα μέχρι τα τέλη του μήνα. 

Παρόλα αυτά στις μεταξύ τους συζητήσεις έχουν ξεκαθαρίσει τα πάντα με τη συμφωνία να αναφέρει πως η πλευρά του Αλέξη Κούγια θα είναι αυτή που θα έχει το μεγαλύτερο μερίδιο των μετοχών της ΠΑΕ.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν διαρρεύσει ο γνωστός ποινικολόγος θα αποκτήσει το 50% των μετοχών, ενώ το υπόλοιπο 50% θα μοιραστεί σε Στράτο Ευγενίου και Τομ Παπαδόπουλο, με τον νυν ιδιοκτήτη του συλλόγου της Θεσσαλονίκης να κρατάει ένα 30%, ενώ το υπόλοιπο 20% θα πάει στην κατοχή του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία. 

Σε ό,τι αφορά τον τελευταίο που είχε και παλιότερα ανάμειξη με την Κυανόλευκη ΠΑΕ (ως ιδιοκτήτης τότε), ενώ φέτος χρηματοδοτεί την ομάδα μπάσκετ, αναμένεται να συμβάλλει οικονομικά στην νέα αυτή προσπάθεια που ξεκινά, έχοντας και ενεργό ρόλο στο νέο ΔΣ της ΠΑΕ.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πως θα διοικηθεί η ΠΑΕ Ηρακλής, το ποιος θα έχει τον πρώτο λόγο στις αποφάσεις, το ποιοι θα απαρτίζουν το ΔΣ, αλλά και το τίμημα πώλησης του 70% των μετοχών από την πλευρά του Στράτου Ευγενίου αναμένεται να γίνουν γνωστά εντός της αυριανής ημέρας. 

sdna.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *