Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2 IN THE SPOTLIGHT

Οι Alternatives του Εργοτέλη κάνουν κριτική στην ομάδα τους

Μια ανάρτηση των οπαδών του Εργοτέλη μετά το ματς με τον Διαγόρα.

Αναλυτικά:

Με μάτια κιτρινόμαυρα και οπαδικά…Ξεκινάμε με μία γενική διαπίστωση: Όσοι βλέπουν γήπεδο, νιώθουν και καταλαβαίνουν ποια ομάδα οδηγεί τη κούρσα, ανεξαρτήτως βαθμολογικού πίνακα. Μπάλα και αποτελέσματα.ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ TEAM ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ!

Στο Εργοτέλης-Διαγόρας είδαμε δια γυμνού οφθαλμού:- Την βελτίωση σε όλες τις γραμμές – Τον “αέρα” της μεγάλης ομάδας – Την αλάνθαστη άμυνα. – Το πάθος που ξεχειλίζει.- Το come back μετα τις πρώτες δύο κρύες αγωνιστικές. – Τα παιδιά μεγαλώνουν στο καμίνι,τη πίεση και στο σκληρό ροκ. Η ηρεμία τα κοιμίζει, τα αφήνει “παιδιά” και η απαλή μουσική τα νανουρίζει.

Στα πιο αγωνιστικά με τις φτωχές μας γνώσεις-Κατσιμήτρο βγάζεις σιγουριά. – Μαζουλουξή-Μπάτζιο, Mαλντίνι-Νέστα των φτωχών.

Ο Μαζού από τότε που του γράψαμε “ΞΥΠΝΑ” δεν έχει κάνει ούτε μισή λάθος ενέργεια. Μήπως μας διαβάζετε;- Πόζα σταθερός και τσαμπούκι.

– Ορέστη… Ορέστη… Κάνεις κούρσες.. Καμία καλή σεντρούλα;- Appi, το σουλούπι σου μας έχει διχάσει. Κάνε και τους δύσπιστους να σε λατρέψουν. Δεν καταλαβαίνουν ότι χάνεις συνέχεια την ισοροπία σου για να μπερδέυεις όσους σε μαρκάρουν. – Μπουτσάκη ηγέτη… Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο.

-Πέιο, τρία καλά ματς ακόμα και θα σε πούμε “Κολώνα του κέντρου”. Βέβαια τη θέση σου την έχει στοιχειώσει ο Σουτζής, μην υπερβάλουμε. Θές μία άνοδο για να τον φτάσεις λίγο.

– Μανουσάκη, εκεί που λέμε “καν’τον αλλαγή επιτέλους” (Με Χανιά και σήμερα), μας κάνεις να το βουλώνουμε.

– Κωστανάσιε… Αφού σου αρέσουν οι δύσκολες καιρικές συνθήκες, δεν υπολογίζεις καραντίνες και απαγορεύσεις, φοράς το αντιανεμικό της ομάδας και τρέχεις στα πεζοδρόμια για προπόνηση από την κ@#λα σου, βγάλε το μέσα στο γήπεδο επιτέλους!

-Ολλανδέ… Είσαι το βασικό φορ, πάρε την ομάδα στις πλάτες σου αλλιώς θα φωνάξουμε πίσω τον Πάτρικ. Ας του τα μεταφράσει κάποιος.-Πατρινέ, μπήκες, πάλεψες, σκίστηκες! Μπράβο!-Μπουρσέλη, αυτό ακριβώς εννοούμε όταν λέμε ότι όταν μπαίνει κάποιος αλλαγή πρέπει να κάνει τη διαφορά!

– Κοκκίνη, καλά σε λέγαμε κρι-κρι! Πώς τους …ζάλισες έτσι; Επειδή σαν προπονητές της εξέδρας, δεν μπορούμε να μην πούμε και μία κουβέντα για το προπονητή του πάγκου και το προπονητικό team, λέμε το εξής: Η διαχείριση του ρόστερ είναι ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ.

Ταουσιάνη, προς το παρόν δεν σου τρώμε τη θέση. Για το επόμενο μάτς στην Ιεράπετρα. Μπαίνεις μέσα και δείχνεις ποιό είναι το αφεντικό. Χωρίς πολλά πολλά. Και κυρίως χωρίς υπεροψία. ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ! Και Τετάρτη βράδυ σκεφτόμαστε και το επόμενο ματς.

ΥΓ: Μπράβο και στη διαπιστευμένη κερκίδα που έδωσε ώθηση στους παίχτες. Ελπίζουμε να μεγαλώσει κι άλλο και να φτάσει σε αριθμό τους “διαπιστευμένους” στα υπόλοιπα γήπεδα της Super League 2.ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!