Κατηγορίες
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ IN THE SPOTLIGHT

“Οι ΕΠΣ θα λογοδοτούν για τα χρήματα που παίρνουν”

“Ρίγη συγκίνησης” προκάλεσε στους περίπου 120 παριστάμενους η ομιλία του Acting CEO της ΕΠΟ, Ι. Φιλιππούση, που ήταν κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση που διοργάνωσε στην Κέρκυρα ο κουμπάρος και δικηγόρος του, Σπ. Καλαδάς και η τοπική ΕΠΣ με θέμα “Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο – Προκλήσεις και προοπτικές”.

Ο Φιλιππούσης, υποσχέθηκε, όπως αναφέρει και η ανακοίνωση του κομπάρου του ότι η ΕΠΟ θα αναλάβει τη χρηματοδότηση γηπέδου της ΕΠΣ Κέρκυρας στην Άνω Κορακιάνα.

Επισης κατά την ομιλία του είπε ότι επί των ημερών Του οι ΕΠΣ έχουν λάβει πολύ περισσότερα χρήματα από ότι στο παρελθόν, ωστόσο επειδή αυτός δεν είναι σαν τους προηγούμενους (Γραμμένο, Δρόσο κλπ) οι ΕΠΣ επί των ημερών του θα λογοδοτούν για τα χρήματα που θα τους δίνει.Κατηγόρησε για “αβελτηρία” τις προηγούμενες διοικήσεις από το 2004 μέχρι το 2021 (δηλαδή Γκαγκάτση, Γραμμένο, Δρόσο κλπ) επειδή δεν κατάφεραν να αποκτήσει η Εθνική ομάδα το δικό της προπονητικό κέντρο.

Τέλος, μίλησε για όσα χαρακτηρίζουν τα έργα και τις ημέρες του στην ΕΠΟ: Διαφάνεια, νομιμότητα και εκσυγχρονισμός.Ακολουθεί απόσπασμα από την ομιλία – σταθμό του Ι. Φιλιππούση στην Κέρκυρα:

Πηγή: soccerplus.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *