Κατηγορίες
Γ' Εθνική IN THE SPOTLIGHT

Οι φίλαθλοι του ΠΟΑ κατά Παπαματθαιάκη! Σκληρή ανακοίνωση

Με αφορμή τις δηλώσεις του τεχνικού του Αλμυρού μετά το ματς με τον Άρη Σούδας.

“Πυρ και μανία” οι φίλοι του ΠΟΑ με τον Μανώλη Παπαματθαιάκη!

Ο τεχνικός του Αλμυρού μετά τη νίκη της ομάδας του κόντρα στον Άρη Σούδας δήλωσε ότι την επόμενη αγωνιστική ίσως όλα να έχουν κριθεί στο πρωτάθλημα, κάτι που εξόργισε τον κόσμο του ΠΟΑ.

Υπενθυμίζεται ότι την επόμενη αγωνιστική ο Γιούχτας φιλοξενεί τον Αλμυρό στις Αρχάνες και με ισοπαλία οι δύο ομάδες θα παραμείνουν στην κατηγορία και θα αποχαιρετήσει ο ΠΟΑ!

H ανακοίνωση αναφέρει: 

“Διαβάζουμε που διαβάζουμε, καταδικαστικούς τίτλους τοπικών μέσων αθλητικής ενημέρωσης που ΗΔΗ έχουν αποφανθεί για τον υποβιβασμό μας, δυο κρίσιμων αγωνιστικών πριν το τέλος που πολλά μπορεί να συμβούν. Κάτι που μας γεμίζει με δεύτερες σκέψεις αλλά και μας μπολιάζει τεράστια δυσπιστία για την διαύγεια των εμπλεκομένων.

Επιπροσθέτως ακούμε και τις κάτωθι απίστευτες – αδιανόητες γεμάτες υπονοούμενα δηλώσεις/προβλέψεις που μας προβληματίζουν/εξοργίζουν ακόμα περισσότερο και χρήζουν ανάλογων αντιδράσεων από την Διοίκηση μας και όχι μόνο.

*** *** Σοβαρά τώρα, Παπαματθαιάκη ??? 99% ??? Σοβαρά τώρα ???? Εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα και ποικιλοτρόπως. Εκτίθεσαι και ως ‘΄προσωπικότητα” και εκθέτεις και το σωματείο που εκπροσωπείς ως προπονητής του, όταν ήδη αφήνεις αιχμές και έμμεσα υπονοούμενα για το καθοριστικό παιχνίδι που ακολουθεί με αντίπαλο τον Γιούχτα που δυστυχώς καθορίζει ΚΑΙ την δική μας τύχη.

Γνωρίζεις ήδη το αποτέλεσμα της επόμενης Κυριακής, μεταξύ της ομάδας σου και της ομάδας των Αρχανών και εμείς δεν το γνωρίζουμε ??? 1-1, 2-2, 3-3, 4-4 ???? Σε παρακαλούμε πες μας το ακριβές σκορ, (ισοπαλία πάντα, εεε?) ώστε να τζογάρουμε στο Στοίχημα. Φτωχαδάκια είμαστε εδώ οι περισσότεροι.
Ντροπή!

ΥΓ: Ρώτησε λοιπόν για να μάθεις από τους εργοδότες σου, ποια ήταν η στάση του Π.Ο.Α στον πρώτο γύρο ώστε εσύ τώρα να εργάζεσαι στην συγκεκριμένη ομάδα και να μας δίνεις το στίγμα του υποβιβασμού μας, τόσο προκλητικά και απροκάλυπτα”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.