Οι παίκτες των Χανίων που θα ενδιέφεραν τον Γρανίτη

holidays chania

Η λογική ότι ο Γρανίτης δίνει βάση στο χανιώτικο στοιχείο είναι γνωστή εδώ και καιρό.

Είχαμε επίσης αναφερθεί προ ημερών στο γεγονός ότι Χανιά και Γρανίτης έκαναν ένα πρώτο ραντεβού για να υπάρξει μια προοπτική συνεργασίας των δύο ομάδων στο άμεσο επόμενο διάστημα.

Ο Γρανίτης ως ομάδα Γ’ Εθνικής πάντως θα ήθελε να ενισχυθεί με παίκτες των Χανίων (ομάδα Σούπερ Λιγκ 2) που ίσως να μην λαμβάνουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής και θα τον είχαν στη Γ’ Εθνική για να “ψηθούν” περισσότερο.

Παίκτες που θα μπορούσαν να ενδιαφέρουν τον Γρανίτη είναι ο 18χρονος επιθετικός Γιάννης Δασκαλόπουλος, ο 21χρονος μεσοεπιθετικός Μιχάλης Παχής, ο 21χρονος μέσος Μάνος Βόρφι (έπαιξε δανεικός στο Τυμπάκι στη Γ Εθνική το τελευταίο 6μηνο). Επίσης, ο 24χρονος τερματοφύλακας Βενιζέλος Πενταράκης.

Όλα βέβαια τίθενται υπό μορφή συζήτησης, δεδομένου ότι και στα Χανιά δεν έχει ξεκινήσει ακόμα ο προγραμματισμός (με την έννοια της άμεσης υλοποίησης), ωστόσο στον Γρανίτη που ήδη έχουν γίνει αρκετές κινήσεις ήδη, αναζητούν τον εμπλουτισμό της ομάδας με παίκτες που θα είναι ανταγωνιστικοί στη Γ Εθνική και φυσικά, Χανιώτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *