Κατηγορίες
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Όλα καλά στο ΕΑΚ Ηρακλείου αλλά ξέχασαν τους… “βάνδαλους” (Pics)

Η υπομονή έχει και τα όριά της! 

Η ανακοίνωση του ΕΑΚ Ηρακλείου για τις ζημιές “αγνώστων”…

Για άλλη μία φορά στα ολοκαίνουργια αποδυτήρια του κολυμβητηρίου αλλά και στους καινούργιους πάγκους του κλειστού γυμναστηρίου κάποιοι ανεγκέφαλοι έδειξαν τη δύναμή τους και εξάντλησαν την εξυπνάδα τους στο να σπάσουν τον εξοπλισμό των εγκαταστάσεων.

Όλα αυτά είναι θέμα παιδείας και αν κάποιος δεν μπορεί να τιθασεύσει τα νεύρα του και έρχεται να ξεσπάσει στην προπόνηση δεν έχει θέση στις εγκαταστάσεις του ΕΑΚΗ. 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι επειδή θα μάθουμε ποιος είναι αυτός που βανδαλίζει θα αποβληθεί από κάθε είδους δραστηριότητα.

Και φυσικά περιμένουμε και τον Σύλλογο Γονέων Κολυμβητηρίου «ΛΙΝΤΟ» Ηρακλείου Κρήτης αλλά και τα σωματεία να πάρουν θέση για αυτό και να μας δώσουν μία λύση. Σε καθημερινή βάση βλέπουμε στα αποδυτήρια τη χείριστη χρήση από τους αθλητές πετώντας δεξιά αριστερά κάθε λογής αντικείμενα προσωπικής υγιεινής παρόλο που πλέον έχουμε μόνιμη φύλακα. Εάν δεν δώσουν λύση οι γονείς και οι προπονητές, η λύση θα δοθεί από τη Διοίκηση και θα είναι το κλείσιμο των αποδυτηρίων μέχρι νεωτέρας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.