Κατηγορίες
Τοπικό

Όλα κρίνονται την Τετάρτη (17/8) για το μητρώο των ερασιτεχνικών σωματείων (Vid)

Αναφορά στην πρώτη σύσκεψη της ΕΠΟ, των ΕΠΣ και του Λευτέρη Αυγενάκη (την Τετάρτη 10.8) έκανε ο β’ αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων Κώστας Πρωτοψάλτης.

Τονίζει ότι σε αυτή συμμετείχε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων Κώστας Κωνσταντινίδης, ως μόνος πρόεδρος ΕΠΣ.

Επισημαίνει δε ότι τα πάντα θα κριθούν στη δεύτερη σύσκεψη (στις 17/8) όπου εκεί θα φανεί τι μέλλει γενέσθαι με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Υπενθυμίζεται ότι στις 17 Αυγούστου λήγει η προθεσμία που δόθηκε από τη ΓΓΑ στα ερασιετχνικά σωματεία για εγγραφή τους στο μητρώο. Μεγάλο ζήτημα φυσικά υφίσταται και με τα νέα ηλεκτρονικά παράβολα (e-Παραβολα) των δελτίων αθλητικής ιδιότητας.

Χαρακτηριστικά, ο β’ αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων Κώστας Πρωτοψάλτης αναφέρει:

Η ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ δια της παρουσιας του Προέδρου της Κωστα Κωνσταντινιδη συμμετείχε στην κρίσιμη συνάντηση με τον υφυπουργο Αθλητισμού κ.Αυγενακη σαν ΜΟΝΟΣ Πρόεδρος ΕΠΣ (καθότι οι κ.κ. Δημητρίου και Αντωνίου είναι μέλη της Ε.Ε της ΕΠΟ, ενώ ο Πρόεδρος της ΕΠΟ κ.Μπαλτακος δεν ειναι Πρόεδρος ΕΠΣ) ,για το μέλλον του του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου ,που βρίσκεται ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ στην κόψη του ξυραφιού με τα καυτά θέματα ΜΗΤΡΩΟΥ και των νέων ηλεκτρονικών παραβόλων (e-Παραβολα) των δελτίων αθλητικής ιδιότητας.

Η ΕΠΣΧ ΑΘΟΡΥΒΑ αλλα ΔΥΝΑΜΙΚΑ με ΜΟΝΟ γνώμονα την πρόοδο του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου, που βάλλεται πανταχώθεν, συμμετέχει ενεργά στην λήψη αποφάσεων ΚΡΙΣΙΜΩΝ για το μέλλον του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Την Τετάρτη 17-8 θα έχουμε τα αποτελέσματα των διαβουλεύσεων μετά την δεύτερη και τελική διασκεψη.

Πλάνα από τη διάσκεψη της Τετάρτης (10/8)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *