Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT

Όλες οι ευχές και η στήριξή μας στον μικρό Ματίν που δίνει αγώνα ζωής – Παίκτης των ακαδημιών της Δόξας Παχιανών

Πρόκειται το αμέσως επόμενο διάστημα να κάνει επέμβαση στην Αθήνα.

Την στήριξή μας χρειάζεται ένα παιδί της Β’ δημοτικού του 16ου Δημοτικού Σχολείου στα Χανιά και ποδοσφαιριστής των Ακαδημιών της Δόξας Παχαιανών που αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Πρόκειται για ένα παιδί οικογένειας από το Μαρόκο που τα τελευταία 7-8 χρόνια ζει και εργάζεται στα Χανιά και με τίμιο τρόπο αγωνίζεται καθημερινά για τα “προς το ζην”.

Για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα πρέπει ο μικρός Ματίν να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία” όπου και θα υποβληθεί σε δύσκολη επέμβαση. Σημειώνεται ότι η οικογένεια έχει τη  στήριξη του Κυττάρου Χαλέπας και προσφάτως και του “Χαμόγελου του Παιδιού”, καθώς επίσης και του σχολείου στο οποίο ο μικρός, φοιτά.

Η ομάδα του, η Δόξα Παχιανών εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητείται η στήριξη της οικογένειας (με ό,τι μπορεί ο καθένας μας) σε αυτόν τον “γολγοθά” που θα διαβεί. Η στήριξη ΔΕΝ αφορά τα έξοδα για την επέμβαση, αφού αυτά καλύπτονται από το Δημόσιο, αλλά τα έξοδα που θα χρειαστεί η οικογένεια που θα απαιτηθεί όλο αυτό το διάστημα (και θα είναι αρκετά μεγάλο το διάστημα) να μην εργάζεται, για να είναι δίπλα στο παιδί της.

Η ανακοίνωση της Δόξας:

Ο μικρός Ματίν, μαθητής του 16ου Δημοτικού Σχολείου και ποδοσφαιριστής της Ακαδημίας της ομάδας μας, αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και η ανάγκη μετάβασής του στην Αθήνα είναι άμεση, για να υποβληθεί σε επέμβαση και στη συνέχεια σε θεραπείες. Η Δόξα Παχιανών έχει κινητοποιηθεί προκειμένου να συγκεντρωθεί ένα σεβαστό ποσό που θα δοθεί στην οικογένειά του, η οποία έχει οικονομικές δυσκολίες και αδυνατεί να καλύψει τα έξοδα που προέκυψαν. Ολοι μπορούμε, ο καθένας από το υστέρημά του, να βοηθήσουμε αυτή την προσπάθεια ώστε ο Ματίν να δώσει τον δικό του αγώνα και να βγει νικητής απ’ όλη αυτή τη δοκιμασία.

Η συγκέντρωση των χρημάτων θα γίνεται μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου στον εξής λογαριασμό της οικογένειας:

Alpha Bank ΙΒΑΝ GR52 0140 6600 66000 234 005 5760 El Azzouzi Abdelhak

Ευχαριστήρια ανακοίνωση Δόξας για τον πρόεδρο της ΕΠΣ Χανίων, Κώστα Κωνσταντινίδη:

Η Δόξα Παχιανών ευχαριστεί θερμά την ΕΠΣ Χανίων και ιδιαιτέρως τον πρόεδρό της κ. Κώστα Κωνσταντινίδη για την οικονομική προσφορά που έκανε στον αγώνα που δίνει ο μικρός Ματίν.