Κατηγορίες
ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ IN THE SPOTLIGHT

Όλο το χανιώτικο ποδόσφαιρο ευχαριστεί τον Κατσιγιαννάκη

Ένα μεγάλο μέρος της σύγχρονης εποχής του χανιώτικου ποδοσφαίρου παίχτηκε στα Περιβόλια.

Πλατανιάς, Α.Ο.Χανιά, Κισσαμικός, ΠΑΕ Χανιά και άλλοι, “παρέλασαν” και παρελαύνουν από το δημοτικό γήπεδο Περιβολίων, που αποτελεί ό,τι καλύτερο έχου τα Χανιά σε γηπεδική εγκατάσταση, “διάδοχος” του Εθνικού Σταδίου Χανίων.

Ο άνθρωπος που αποτέλεσε την “ψυχή” του γηπέδου αυτού, εκείνος που το διατηρούσε κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, σε εξαιρετική κατάσταση, ήταν ο Νίκος Κατσιγιαννάκης.

Ο, για πολλά χρόνια, υπεύθυνος του γηπέδου Περιβολίων, οδεύει προς συνταξιοδότηση και φυσικά το κενό θα είναι σημαντικό.

Η ΠΑΕ Χανιά, ορθά πράττοντας, τον βράβευσε πρινν ξεκινήσει το ματς με τον ΟΦΙ, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς του.

Η ανακοίνωση των Χανίων αναφέρει:

“Ευχαριστούμε για όλα κ. Νίκο Η ομάδα μας ως ελάχιστη αναγνώριση της προσφοράς του στο γήπεδο Περιβολίων και ευρύτερα στο χανιώτικο ποδόσφαιρο βράβευσε πριν από τη σέντρα του αγώνα με τον ΟΦΙ τον Νίκο Κατσιγιαννάκη.Ο κ. Νίκος, επί σειρά πολλών ετών ως υπεύθυνος του γηπέδου, φρόντιζε ώστε να είναι στολίδι για τα Χανιά μας. Σε ευχαριστούμε για όλα κ. Νίκο, καλή συνταξιοδότηση!”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *