Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT

Ολοκληρώθηκε επιμορφωτικό Σεμινάριο Δικτύου Ακαδημιών ΑΕΚ με συμμετοχή προπονητών της Α.Π.Σούδας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο επιμορφωτικό Σεμινάριο του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ για τη σεζόν 2021-22, που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 18-19 Ιουνίου 2022 στις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν και οι προπονητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας Τζατζιμάκης Γιώργος, Λάρδας Ισίδωρος και Κοκκινάκης Γιάννης.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της συνεργασίας της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας με το Δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ και την επιμέλεια του εκπαιδευτικού προγράμματος του σεμιναρίου, το οποίο διαμορφώθηκε μετά από συνεργασία της Διεύθυνσης του Δικτύου με τους συνεργαζόμενους συλλόγους, είχε ο Υπεύθυνος Εκπαίδευσης Δικτύου Ηλίας Κυριακίδης που άνοιξε το σεμινάριο το πρωί του Σαββάτου με την εισήγηση του «Αλληλεπίδραση μεταξύ προπονητή και παικτών».
Ακολούθησε η εισήγηση του αναλυτή του τεχνικού τιμ της πρώτης ομάδας Γ.Αντωνόπουλου με θέμα «Ο ρόλος του αναλυτή σε μία σύγχρονη επαγγελματική ομάδα» και στη συνέχεια ο υπεύθυνος διοίκησης Λεωνίδας Χατζημιχάλης, ο οποίος είχε και την οργανωτική μέριμνα του σεμιναρίου, ανέπτυξε το θέμα «Αγωνιστικές ρουτίνες και εισαγωγή στην ψυχολογία» και η πρώτη ημέρα ολοκληρώθηκε με εκπαιδευτικό αγώνα στο “Σεραφίδειο Γήπεδο” ανάμεσα στην Κ13 της ΑΕΚ και μία μικτή ομάδα από συνεργαζόμενες ομάδες του Δικτύου σε Φθιώτιδα και Θεσσαλία.
Την δεύτερη μέρα πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική προπονητική μονάδα της ομάδας Κ12 με υπεύθυνο τον προπονητή της ομάδας κ. Στέλιο Ορφανίδη και ακολούθησε εισήγηση με τίτλο «Το ποδόσφαιρο ως μέσο ενδυνάμωσης, ένταξης και κοινωνικής συνοχής» από τους εκπροσώπους της ΑΜΚΕ Athens Comics Library, η οποία συνεργάζεται με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της συμμετοχής της ΠΑΕ στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Welcome Through Football. Η Κυριακή ολοκληρώθηκε με επίσκεψη όλων των συμμετεχόντων στο σεμινάριο στην OPAP ARENA στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου και ξεναγήθηκαν από τους κ. Κυριακίδη και Χατζημιχάλη.

Ιδιαίτερη νότα στο σεμινάριο έδωσε και η διεξαγωγή φιλικού αγώνα μεταξύ των προπονητών των συνεργαζομένων Ακαδημιών με τον Υπεύθυνο του Δικτύου Ηλία Κυριακίδη να δείχνει πως είναι ακόμη ενεργός και σε πολύ καλή κατάσταση παρόλο που έχει σταματήσει να αγωνίζεται εδώ και πέντε χρόνια.

Ευχαριστούμε την Διεύθυνση του Δικτύου για την άψογη οργάνωση και την φιλοξενία σε όλη τη διάρκεια του εποικοδομητικού 3ου επιμορφωτικού σεμιναρίου.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.