Κατηγορίες
Τοπικό

Τέλος χρονιάς στο τμήμα Κ14 του Ίκαρου Μουρνιών – Ο Χαλκιαδάκης αναλαμβάνει την εκγύμναση ποδοσφαιριστών

Με δείπνο σε πιτσαρία στα Κουνουπιδιανά έκλεισε η χρονιά για το τμήμα Κ14 της Ακαδημίας του Ίκαρου Μουρνιών – Παναθηναϊκός!

Το δείπνο παρέθεσε ο προπονητής του τμήματος, Γιώργος Ντενεκετζής, θέλοντας να ευχαριστήσει τους ποδοσφαιριστές του για την άψογη συνεργασία που είχαν τη χρονιά που έκλεισε! Προπονητής, ποδοσφαιριστές αλλά και νέοι αθλητές που ήδη έχουν προσεγγίσει τον σύλλογο μας έχοντας αποφασίσει να ενταχθούν στο δυναμικό της ομάδας μας, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν, κάνοντας έναν απολογισμό της φετινής χρονιάς συμφωνώντας πως όλοι οι στόχοι τους επιτεύχθηκαν, καθώς επίσης πως υπήρξε σημαντική βελτίωση πρώτα σε ατομικό και κατόπιν σε ομαδικό επίπεδο!!!

Έπειτα, υπήρξε ενημέρωση σε γονείς και αθλητές, πως τα τμήματα Κ14 και Κ16 τη νέα χρονιά θα δουλέψουν στα πρότυπα της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.

Έγινε επίσης η παρουσίαση του προγράμματος ενδυνάμωσης που ξεκινάει από σήμερα από τον κύριο Μανώλη Χαλκιαδάκη Πτυχιούχο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, ο οποίος και θα αναλάβει την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας μας την νέα ποδοσφαιρική χρονιά και τέλος ενημερώθηκαν για την προετοιμασία που θα ξεκινήσει τον Αύγουστο…

Σε δεύτερο χρόνο θα υπάρξουν και άλλες ανακοινώσεις για νέες συνεργασίες με ειδικούς οι οποίοι θα στελεχώσουν την Ακαδημία, ώστε να ακολουθήσουμε το πλάνο το οποίο μας έχει δωθεί από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός! Τα καλύτερα έρχονται….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *