Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT

Ολοκληρώθηκε το Summer Camp του Ολυμπιακού στα Χανιά

Σε συνεργασία φυσικά με την Ακαδημία Νέας Κυδωνίας στα Χανιά.

Η ενημέρωση:

Olympiacos Summer Camp Chania!!!

Ένα εξαιρετικό δεκαήμερο έφτασε στο τέλος του.

Δέκα ήμερες γεμάτες ποδοσφαιρικές εμπειρίες, δεξιότητες, ποδοσφαιρικό παιχνίδι αλλά και νέες φιλίες, παρέες, διασκέδαση, ανεμελιά.

Τα χαμογελά των παιδιών και η ικανοποίηση από όλα αυτά που έζησαν και έμαθαν τις 10 αυτές ημέρες, είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για εμάς.

Σας ευχαριστούμε «Μικροί μας Ήρωες» για όλα αυτά που ζήσαμε αυτό το δεκαήμερο.

Σίγουρα το δύσκολο αυτό εγχείρημα άξιζε τον κόπο!!!

Ραντεβού του χρόνου με καλεσμένο και …… τον «ΛΕΟΝΕ».

Καλό καλοκαίρι!!!

Επίσης….

Μια πολύ σημαντική ομιλία για την οριοθέτηση στόχων στον αθλητισμό καθώς και για την προσέγγιση της νίκης και της ήττας από τον Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας και Ψυχοδυναμικό Ψυχοθεραπευτή Γιώργο Μαρκούδη στο Olympiacos Football Summer Camp.

Ο πολύ καλός φίλος και εξαιρετικός ψυχοθεραπευτής Γιώργος Μαρκούδης μίλησε στους μικρούς μας αθλητές του τμήματος Κ12 του Camp για την σπουδαιότητα του να θέτεις στόχους στον αθλητισμό αλλά και για το πώς ο αθλητής θα πρέπει να αντιμετωπίζει την νίκη και την ήττα.

Επίσης πέρα από τα παραπάνω, με τον εξαιρετικά άμεσο και μεταδοτικό τρόπο του, αντάλλαξε απόψεις με τα παιδιά για θέματα που αφορούν την ενασχόλησή τους με τον αθλητισμό και τους έλυσε όλες τις απορίες τους!!!

Ευχαριστούμε πολύ τον καλό μας φίλο και γονέα των αθλητών μας Γρηγόρη και Αντρέα κ. Γιώργο Μαρκούδη για την πολύτιμη βοήθειά του στο Olympiacos Football Summer Camp 2022.

ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.