Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είδε τους Κοστίνια και Βέλντε να ξεπερνούν τα προβλήματά των τραυματισμών τους και να τίθενται στην διάθεσή του για το ματς με τον Παναθηναϊκό, όχι όμως και τον Στάμενιτς. Εκτός έμεινε και ο Τζολάκης.
Κανονικά στην αποστολή για τον αυριανό (05/02-19:30) αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για την ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος θα βρεθούν οι Βέλντε και Κοστίνια, που ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν.
Δεν συνέβη το ίδιο και με τον Μάρκο Στάμενιτς, ο οποίος ήταν ανέτοιμος κι έτσι έμεινε εκτός από το ντέρμπι των «αιωνίων». Εκτός έμεινε και ο Τζολάκης, όπως είχε συμβεί και στον πρώτο προημιτελικό μεταξύ των δύο ομάδων.
Στην αποστολή βρέθηκαν κανονικά και τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Μπρούνο, Όρτα και Πάλμα.