Κατηγορίες
Basket Corner

Ομάδα της Β’ Εθνικής μπάσκετ έκανε προπόνηση με κλειστά φώτα εν μέσω… lockdown!

Η ελληνική… ευρηματικότητα στο έπακρον! Την πλήρωσαν όμως…

Υποτίθεται ότι η καραντίνα και το lockdown ισχύει για όλες τις ομάδες των Ερασιτεχνικών κατηγοριών, τόσο σε επίπεδο ανδρικού όσο και σε γυναικείου, αλλά αρκετά παρατράγουδα φτάνουν στα αυτιά μας σε όλη την επικράτεια.

Ωστόσο η περίπτωση που ξεχώρισε έρχεται από ομάδα της Β’ Εθνικής, η οποία θέλησε να μείνει σε καλή αγωνιστική κατάσταση, και να αποκτήσει προβάδισμα όταν θα ξεκινούσαν τα πρωταθλήματα, συνεχίζοντας τις προπονήσεις.

Όπως αναφέρει το basketa.gr, πρόκειται για μια ομάδα με καλό όνομα και καλό πορτοφόλι, της οποίας το όνομα δεν θα αποκαλύψουμε, η οποία πιάστηκε στην φάκα! Συγκεκριμένα στο ξεκίνημα της απαγόρευσης ξεκίνησε προπονήσεις με κλειστά τα φώτα στο κλειστό γυμναστήριο της, ενώ όπως προκύπτει η εντολή ήταν όλα τα μέλη της αποστολής να παρκάρουν αρκετά στενά μακρύτερα, ώστε να μην γίνουν αντιληπτοί.

Η ιδέα κάποιου μέλους να ανάψει τα φώτα σήμανε το τέλος της προπονητικής περιπέτειας, με την τοπική αστυνομία να καταφτάνει και να βεβαιώνει πρόστιμα κοντά στα 5 χιλιάδες ευρώ.

Το μόνο που δεν γνωρίζουμε είναι αν είχανε στείλει sms με τον κωδικό «6», με το μάθημα να γίνεται πάθημα, με τις αρχές σε όλη τη χώρα να καλούνται να ελέγξουν παρόμοια περιστατικά.