Κατηγορίες
Τοπικό

Ομάδες ΕΠΣ Χανίων: Σε εγρήγορση πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων – Τι γίνεται με το “μητρώο”

Κινητικότητα υπάρχει το τελευταίο διάστημα, τόσο από τις ομάδες της ΕΠΣ Χανίων όσο και από την ίδια την Ένωση, σχετικά με τα πρωταθλήματα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η έναρξη των νέων πρωταθλημάτων κάτω από τις ειδικές συνθήκες που υπάρχουν, λόγω Covid-19, απασχολούν και επί της ουσίας θα πρέπει να έχουν ωριμάσει οι σκέψεις μέχρι την Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Τετάρτη 30 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα, πιθανότατα όχι στην αίθουσα συνελεύσεων της ΕΠΣΧ, αλλά σε άλλον πιο ανοιχτό χώρο, λόγω κορωνοϊού.

Πέραν των τακτικών συνεδριάσεων που έχουν πραγματοποιηθεί από την ΕΠΣΧ, οι πληροφορίες του “ms” αναφέρουν ότι υπάρχουν και άλλες άτυπες των ίδιων των ομάδων που θέλουν να διαμορφώσουν ένα πλάνο για να το καταθέσουν στην επικείμενη Γενική Συνέλευση.

Μια τέτοια συνάντηση δρομολογείται μάλιστα, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, εντός της τρέχουσας εβδομάδας και όπως λένε οι πληροφορίες θα γίνει μεταξύ των ομάδων της Α’ ΕΠΣΧ ενώ κάτι ανάλογο έχει γίνει και πιθανόν να ξαναγίνει και με ομάδες των πιο κάτω κατηγοριών.

“Αγκάθι” πάντως για πολλές ομάδες των Χανίων είναι ότι δεν έχουν κάνει ακόμα εγγραφή στο “Μητρώο Αθλητικών Σωματείων” της ΓΓΑ, κάτι που σημαίνει ότι αν τηρηθούν οι κανόνες, δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα και είναι κάτι που σίγουρα θα πρέπει να διευκρινιστεί και να συζητηθεί στην Γενική Συνέλευση.

Βάσει πάντως των πληροφοριών που λαμβάνουμε, εκείνο που βγαίνει ως συμπέρασμα είναι ότι επικρατεί πλήρης κινητικότητα, που, όπως όλα δείχνουν, θα κορυφωθεί στην επικείμενη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΧ, σε 8 μέρες.

mirrorsports.gr