Κατηγορίες
Τοπικό

Οπαδοί Ολυμπιακού Βόλου: “Ο Μπέος μας κλείδωσε στο γήπεδο”

Γενέθλια είχε την Τετάρτη ο Ολυμπιακός Βόλου, με τους Austrian Boys να πηγαίνουν στο ΕΑΚ ανάβοντας καπνογόνα και φωνάζοντας συνθήματα για τα 84 χρόνια ζωής της ομάδας!

Ωστόσο, όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας, αποχωρώντας από το γήπεδο βρέθηκαν αντιμέτωποι με μία δυσάρεστη έκπληξη καθώς διαπίστωσαν πως οι πόρτες του ΕΑΚ είχαν κλειδωθεί από τον Αχιλλέα Μπέο που φέρεται να βρέθηκε στο σημείο με αστυνομική συνοδεία! Αναλυτικά η αιχμηρή ανακοίνωση κατά του Αχιλλέα Μπέου:

«Όπως επιτάσσει η ιστορία της καψούρας μας, της Βολάρας μας, του καμαριού της πόλης, ο Ολυμπιακός Βόλου, σήμερα ήμασταν στη βάση μας, στο σπίτι μας, στο ΕΑΚ να σβήσουμε τα 84 κεράκια. Εκεί όμως στο τέλος της γιορτής βρήκαμε μπροστά μας έναν απρόσκλητο επισκέπτη, δεν ήταν κάποιος ποντικός αλλά ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΥΔΝΑΣ -ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ Με την << παρέα του>> , την αστυνομική συνοδεία και μας κλείδωσε μέσα στο σπίτι μας. Δυστυχώς για αυτόν όμως εμείς μεγαλώσαμε μέσα εκεί Και ξέρουμε όλα τα κατατόπια του γηπέδου. Ελπίζουμε να μη μας περιμένει ακόμα στη θ4 Και να μας πει και ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που δεν θελήσαμε να βγούμε από την Θύρα που μας περίμενε. Δυστυχώς εξακολουθεί για εσένα ΔΗΜΑΡΧΕ-ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΥΔΝΑΣ -ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ να είμαστε ο εφιάλτης σου. Σου ευχόμαστε επιτυχημένα beach party..

ΥΓ: Ότι κι αν κάνεις, η ομάδα μας θα υπάρχει για άλλα 1084 χρόνια..».

regista.gr