Κατηγορίες
Basket Corner ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε… “Τέλος” τα εισιτήρια για το ΟΑΧ-Παναθηναϊκός

Ούτως ή άλλως η χωρητικότητα του ΕΑΚ Χανίων δεν είναι μεγάλη, αλλά ακόμα κι αν ήταν πάλι το ίδιο αποτέλεσμα θα είχαμε.

Τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής ΟΑΧ-Παναθηναϊκός (1 μμ) για την Α1 γυναικών εξαντλήθηκαν “εν ριπή οφθαλμού” όπως ανακοίνωσε ο ΟΑΧ, οπότε όσοι δεν έχουν το “μαγικό χαρτάκι”, καλό είναι να μην πάνε στο γήπεδο.

Η ανακοίνωση του ΟΑΧ:

Η επιτροπή μπάσκετ του ΟΑΧ EARPLUS θέλει να ευχαριστήσει το φίλαθλο κοινό των Χανίων και όλης της Κρήτης για την τεράστια ανταπόκριση του σε όλη την φετινή χρονιά στους εντός έδρας αγώνες μας. Η στήριξη τους έχει υπερβεί κάθε προσδοκία. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε παράλληλα ότι ενόψει του παιχνιδιού κόντρα στον Παναθηναϊκό την Κυριακή 19/1 και ώρα 13:00 στο κλειστό γυμναστήριο Χανίων όλα τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν, με το κλειστό γυμναστήριο Χανίων να είναι κατάμεστο σε αυτήν την σπουδαία αναμέτρηση.

Για λόγους ασφαλείας, λόγω της εξάντλησης των εισιτηρίων, θα θέλαμε να παρακαλέσουμε όποιος δεν έχει εισιτήριο ή κάρτα διαρκείας όπως και μην έρθει στο γήπεδο , ενώ θα απαγορευθεί η είσοδος παιδιών άνω των 6 ετών, των οποίων οι γονείς δεν τους έχουν εξασφαλίσει συγκεκριμένη θέση.

Για τα παιδιά που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του ΟΑΧ EARPLUS έχει γίνει ειδική πρόβλεψη όπως σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας.