Κατηγορίες
IN THE SPOTLIGHT SUPER LEAGUE 2 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Όπου υπάρχει καπνός… υπάρχει και φωτιά! Οι συζητήσεις Πλατανιά και Ηρακλή για το ΑΦΜ που δείχνουν προθέσεις…

Σύμφωνα με έγκυρο αθηναϊκό site, ο Πλατανιάς συζητούσε με τον Ηρακλή για να αγοράσει ο δεύτερος το ΑΦΜ του πρώτου.

Σύμφωνα με έγκυρο αθηναϊκό site, ο Πλατανιάς συζητούσε με τον Ηρακλή για να αγοράσει ο δεύτερος το ΑΦΜ του πρώτου.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com, ο Ηρακλής ψάχνει τρόπο να παίξει στην Σούπερ Λιγκ 2 και ο Πλατανιάς που βρίσκεται σε μια δύσκολη καμπή, θα μπορούσε να αποτελέσει λύση στο πρόβλημά του.

Ωστόσο, όπως σημειώνει η mikriliga υπάρχουν προβλήματα τα οποία οδηγούν σε “ναυάγιο”, μια τέτοιου είδους πρόθεση.

“τα προβλήματα που προκύπτουν από μια τέτοια συμφωνία είναι αρκετά με μεγαλύτερο από όλα τα χιλιομετρική απόσταση και το γεγονός ότι οι δύο ομάδες δεν ανήκουν σε όμορες περιφέρειες.

Επίσης, ένα ακόμη «αγκάθι» είναι και ο τρόπος (σε περίπτωση που βρεθεί λύση για το πρώτο) που θα ξεπεραστεί το πρόβλημα του ερασιτέχνη Πλατανιά καθώς σε περίπτωση συμφωνίας, τότε δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής για πέντε χρόνια στα Ερασιτεχνικά πρωταθλήματα”, σημειώνεται στο σχετικό άρθρο.

Ωστόσο, μια τέτοιου είδους πρωτοβουλία του Πλατανιά δηλώνει πολλά…

Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα στην χανιώτικη ομάδα που μετά τον υποβιβασμό της αντιμετώπισε δύο ατυχή συμβάντα:

  • την ήττα στις καθυστερήσεις από τον ΟΦΗ στο μπαράζ του 2019, που του στέρησε την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ.
  • τον κορωνοϊό που έπληξε βάναυσα την περιοχή του Πλατανιά, κατεξοχήν τουριστική, με συνέπεια οι ντόπιοι επιχειρηματίες που ασχολούνται με τα “κοινά” της ομάδας (συμπεριλαμβανομένου του προέδρου Μανώλη Μαθιουλάκη) να έχουν άλλες προτεραιότητες και όχι την ομάδα.

Πολλοί λένε, ότι ο Μανώλης Μαθιουλάκης, μέσα στο επόμενο διάστημα θα προβεί σε ανακοινώσεις σχετικά με το μέλλον του Πλατανιά στην Σούπερ Λιγκ 2.

Με τα τωρινά δεδομένα, η συμμετοχή της ομάδας των Χανίων σε ένα πρωτάθλημα αυτής της μορφής (όπως η SL2), μοιάζει μάλλον απίθανη, εκτός και αν την ύστατη ώρα λειτουργήσουν (όπως παλιά, αλλά σε άλλες εποχές) τα “αντανακλαστικά” των επιχειρηματιών-παραγόντων της ομάδας.

Ο καιρός γαρ εγγύς για να δούμε τι μέλλει γενέσθαι…