Κατηγορίες
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ IN THE SPOTLIGHT

“Όταν έπρεπε οι ισχυρές ομάδες των Χανίων να είχαν ενωθεί!”

Ξεκάθαρη άποψη από τον Χανιώτη γυμναστή Λεωνίδα Παπαδάκη για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του χανιώτικου ποδσφαίρου.

Ο Λεωνίδας Παπαδάκης δεν μίλησε στον ΣΚΑΪ Γαυδος FM 88,8, μόνο για την Ομόνοια και τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του αλλά και για το χανιώτικο ποδόσφαιρο.

Με πάσα βεβαιότητα εξέφρασε την άποψη όταν αν τα προηγούμενα χρόνια, οι “μεγάλοι” του χανιώτικου ποδοσφαίρου (Πλατανιάς και ΑΟΧ) είχαν ενωθεί, τώρα τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Τόνισε δε ότι τον θλίβει η κατάσταση που επικρατεί στον Πλατανιά, ομάδα στην οποία δούλεψε με επιτυχία.

“Με στενοχωρεί πολύ. Με θλίβει ότι στο σωστό “τάιμινγκ” δεν έγινε η συνένωση όλων των δυνατών χανιώτικων ομάδων ώστε να δημιουργηθεί μια ομάδα των Χανίων που θα βρίσκεται για δεκαετίας στην Α’ Εθνική! Αυτό το έλεγα πάντα, ακόμα και όταν ο Πλατανιάς βρισκόταν σε θέση ισχύος, στην Σούπερ Λιγκ. Έλεγα ότι πρέπει να συζητήσουμε και να δούμε πώς θα ενωθούμε όλοι μαζί. Το ίδιο έλεγα και στους ανθρώπους του Α.Ο.Χανιά τότε, από την περίοδο του Περιφερειακού και της Γ’ Εθνικής. Έβλεπα μπροστά θεωρώ και έλεγα ότι όλο αυτό θα χτυπήσει… ταβάνι. Είναι τα φαινόμενα που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και δυστυχώς στην Ελλάδα η ιστορία δεν μας διδάσκει. Ήταν ευκαιρία όταν η μία ομάδα ήταν πανίσχυση να δημιουργήσει μια “αγκαλιά” και να πάρει μαζί της τις υπόλοιπες ομάδες και ενωμένες να δούλευαν μαζί για το καλό του χανιώτικου ποδοσφαίρου”, επεσήμανε ο Λεωνίδας Παπαδάκης.

Και προσέθεσε: “Βλέπουμε τον Πλατανιά που για αρκετά χρόνια ήταν στην Σούπερ Λιγκ, με επιτυχίες και τώρα παραπαίει. Η άλλη ομάδα, τα Χανιά προσπαθεί εδώ και αρκετά χρόνια, ξοδεύοντας πολλά χρήματα να προσπαθεί να ανέβει στην Σούπερ Λιγκ χωρίς να μπορεί. Θα μπορούσε να γίνει πιο εύκολα αν οι εγωισμοί είχαν υποχωρήσει, όλοι έκαναν το βήμα πίσω όταν έπρεπε και να δίναμε σημασία στη ρήση “η ισχύς εν τη ενώσει”. Ήταν τόσο απλό τελικά”.

mirrorsports.gr