Όταν η ανθρωπιά υπερισχύει του πρωταθλητισμού – Ρεθυμνιώτης προπονητής έσωσε παίκτη του ΑΟΚ Χανιά

Ένα απίστευτο συμβάν, παράδειγμα προς μίμηση, έλαβε χώρα προχτές το βράδυ στο κλειστό Μελίνα Μερκούρη του Ρεθύμνου.

Το συμβάν έγινε στο περιθώριο του τρίτου ημιτελικού Ρέθυμνο-ΑΟΚ Χανιά για την ΕΚΑΣΚ, όταν παίκτης του ΑΟΚ Χανιά υπέστη αλλεργικό σοκ κατά τη διάρκεια του 3ου δεκαλέπτου, από τροφή που έφαγε κατά λάθος στο ημίχρονο.

Άμεσα ο γιατρός του αγώνα και άλλοι γιατροί στο γήπεδο έτρεξαν για τις “πρώτες βοήθειες” και μαζί τους και ο προπονητής του Ρεθύμνου Αντώνης Νταλιάνης.

Ο παίκτης του ΑΟΚ Χανιά χρειαζόταν άμεσα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να του γίνει ένεση, αλλά για να μην χαθεί χρόνος μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο, ο προπονητής του Ρεθύμνου πήρε την πρωτοβουλία και πήγε με το όχημα του τον παίκτη των Χανίων στο νοσοκομείο! Δεν τον ενδιέφερε ούτε ο αγώνας, ούτε η κρισιμότητά του! Ο Αντώνης Νταλιάνης κοίταξε μόνο την υγεία του συνάνθρωπού του.

Ο παίκτης δέχτηκε την ιατρική βοήθεια στο νοσοκομείο και είναι πλέον πολύ καλά στην υγεία του.

Ο κόουτς Νταλιάνης είναι παράδειγμα προς μίμηση για κάθε έναν από εμάς!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *