Κατηγορίες
ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ IN THE SPOTLIGHT

ΠΑΕ Χανιά: Ανακοίνωση για Καλαμάτα και συγχαίρουν Φωτιά!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Χανιά.

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ευχαριστεί από καρδιάς ολόκληρο τον οργανισμό της φίλης ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ (διοίκηση, προπονητές, ποδοσφαιριστές κλπ.) για την εξαιρετική φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή και στη διοίκηση της ομάδας μας στον χθεσινό μεταξύ μας αγώνα. Σε μια πολύ δύσκολη μέρα για εκείνους – και αυτό τους προσδίδει ακόμα μεγαλύτερη τιμή – οι άνθρωποι της Καλαμάτας έδειξαν το ήθος τους. Το ίδιο έκαναν και οι φίλαθλοι της, στους οποίους απλά υποκλινόμαστε. Με τέτοιον κόσμο και με τέτοιον πρόεδρο, δεν θα αργήσει η μέρα που η “Μαύρη Θύελλα” θα επιστρέψει στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπου και ανήκει.

Ευχαριστούμε, επίσης, την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, τους παρατηρητές της Super League 2 (κ.κ. Σπηλιωτόπουλο, Πουλικογιάννη και Αποστόλου) και τον εκπρόσωπο της ΔΕΑΒ για την άρτια αστυνόμευση και διοργάνωση του αγώνα.

Θέλουμε, τέλος, να συγχαρούμε τον διαιτητή, κ. Φωτιά, τους βοηθούς του, κ.κ. Ψάρρη και Μωυσιάδη, τον 4ο, κ. Στεργιώτη, καθώς και την ΚΕΔ για την εξαιρετική διαιτησία. Οι ανησυχίες που είχαμε εκφράσει τις προηγούμενες μέρες για τον κ. Φωτιά ήταν, όπως ξέρει η ΚΕΔ αλλά και ο ίδιος, δικαιολογημένες αλλά, όπως αποδείχτηκε, αβάσιμες. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που, για ακόμα μια φορά, κάναμε λάθος. Και σπεύδουμε να το αναγνωρίσουμε, όπως κάνουμε πάντα, είτε κερδίζουμε όπως χθες είτε χάνουμε όπως την περασμένη βδομάδα.

Το χθεσινό ρεσιτάλ διαιτησίας του κ. Φωτιά και των συνεργατών του, καθώς και οι υπόλοιπες καλές διαιτησίες στα play-offs μέχρι στιγμής, παρά τις προσπάθειες κάποιων, έδειξαν ότι οι Έλληνες διαιτητές, όταν θέλουν και όταν τους αφήνουν, δεν υπολείπονται σε τίποτα των ξένων συναδέλφων τους. Ευχόμαστε να συνεχιστούν τέτοιες διαιτησίες μέχρι το τέλος, ώστε ο πρωταθλητής να κριθεί αποκλειστικά μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *