Ακόμα μερικά βήματα πίσω για τα Χανιά στη μάχη για την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ 2.
Τα Χανιά που ήλεγχαν πλήρως τον αγώνα για τουλάχιστον 70 λεπτά, ευτύχησαν να προηγηθούν με το πέναλτι του Διαμαντόπουλου στο 41′. Ένα λεπτό νωρίτερα, ο Κάρλος σούταρε και η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Σουλιώτη με συνέπεια την υπόδειξη του πέναλτι.
Στο δεύτερο μέρος, τα Χανιά είχαν τον απόλυτο έλεγχο, πριν μπούμε στο …εφιαλτικό τελευταίο δεκάλεπτο. Τα Τρίκαλα “χτύπησαν” δύο φορές μέσα σε ένα λεπτό και πήραν την τεράστια για αυτά νίκη στα Περιβόλια. Μια ήττα, μεγάλο πλήγμα για τα Χανιά που ήδη έχουν χάσει αρκετό έδαφος στην έναρξη της Σούπερ Λιγκ 2.
Τα Τρίκαλα ισοφάρισαν με την κεφαλιά του Σουλιώτη στο 82′, μετά από φάουλ του Παπαγεωργίου και ένα λεπτό αργότερα και ενώ τα Χανιά πίεζαν, ο Αλμπάνης που μπήκε σαν αλλαγή βγήκε στην κόντρα και πλάσαρε ιδανικά τον Κουτζαβασίλη για το 1-2!
Στις καθυστερήσεις, ο Μασένα έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει, σουτάροντας πάνω στον γκολκίπερ των Τρικάλων…
ΠΑΕ Χανιά (Αλ. Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Αναστασόπουλος, Ανδρέου, Ζιούλης, Σωτηράκος, Πλέγας (88′ Βρεττός), Παναγιωτούδης, Κάρλος (65′ Μασένα), Σουντουρά (55′ Μπραμπίγια), Βασιλόγιαννης (88′ Κάσσος), Διαμαντόπουλος.
ΑΟ Τρίκαλα (Απ. Χαραλαμπίδης): Γιακουμής, Ριζογιάννης, Σουλιώτης, Πιαστόπουλος, Σταματής (80′ Καρούνγκα), Νιάρος, Κεχαγιάς (72′ Ελευθεριάδης), Παπαγεωργίου, Σκόνδρας (65′ Αλμπάνης), Πέλκας (80′ Ντιαλόσι), Φασίδης (46′ Ευθυμίου).
Διαιτητής: Μπακογιάννης (Αθηνών)
Βοηθοί: Δασκαλάκης, Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου)
Κίτρινες: Ανδρέου, Παναγιωτούδης, Διαμαντόπουλος – Πιαστόπουλος, Κεχαγιάς