Κατηγορίες
ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ Καθρέπτη Καθρεπτάκι Μου

ΠΑΕ Χανιά: Δεν έχει χρόνο ούτε για συμπεράσματα – Τώρα… Εργοτέλης

Οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 βιώνουν στο “πετσί” τους την πίεση, λόγω των συνεχόμενων αγώνων.

Σε αυτή τη διαδικασία είναι και τα Χανιά που ξέρουν ότι δεν έχουν χρόνο, ούτε να πάρουν ανάσα καθώς το ένα ματς διαδέχεται το άλλο…

Οι δύο ισοπαλίες σε Λιβαδειά και Άρτα αφήνουν “γλυκόπικρη” γεύση, τη στιγμή που αμφότερα τα ματς θα μπορούσαν να είχαν κερδηθεί (βάσει της εικόνας τους), αλλά τώρα προέχει το παιχνίδι της Τετάρτης (27/1) με τον Εργοτέλη.

Ένα ματς ειδικών συνθηκών, κρητικό ντέρμπι, απέναντι σε μια ομάδα που θέλει να αποδείξει πολλά μετά το άσχημο ξεκίνημά της στο πρωτάθλημα.

Περιττό να ειπωθεί ότι τα Χανιά θέλουν διακαώς τη νίκη για να πάνε στην Ξάνθη την ερχόμενη Κυριακή, με την ψυχολογία σε καλό επίπεδο και για να πετύχουν την πρώτη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Μετά την Ξάνθη (και αν δεν οριστεί το εξ αναβολής ματς με τη Δόξα) θα υπάρξει λίγος χρόνος για τα πρώτα συμπεράσματα, αφού δεν θα έχει “εμβόλιμη”.

Αν μας επιτραπεί ένα συμπέρασμα από τα δύο πρώτα παιχνίδια της ομάδας του Βοσνιάδη είναι το εξής: Η ομάδα παράγει φάσεις και είναι δεδομένο ότι σύντομα τα ποσοστά ευστοχίας θα αυξηθούν. Εκτός κι αν στα Χανιά έχουν ήδη στα υπόψη τους, αυτή την αύξηση στα ποσοστά να τη “βοηθήσουν” και με μια μεταγραφή επιθετικού, σαν “έξτρα” λύση.

Την Τετάρτη τα σπουδαία, σε ένα σπουδαίο κρητικό ντέρμπι…

mirrorsports.gr