Κατηγορίες
ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ IN THE SPOTLIGHT

ΠΑΕ Χανιά: “Έπρεπε να είναι στο γήπεδο ο Μπένετ για να έχουμε διαιτησία 50-50”

Ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τη διαιτησία εξέδωσαν τα Χανιά.

Ευχαριστούν επίσης το Αιγάλεω για τη φιλοξενία.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση της ΠΑΕ Αιγάλεω και προσωπικά τον πρόεδρο και φίλο, κο Νεκτάριο Παλτόγλου, για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή της ομάδας μας, καθώς και για τις διευκολύνσεις προς τους φιλάθλους μας. Επιφυλασσόμαστε να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία στον αγώνα του β’ γύρου και ευχόμαστε στην ομάδα του Αιγάλεω καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Θέλουμε, επίσης, να ευχαριστήσουμε, από καρδιάς, τους φιλάθλους μας, ιδιαίτερα αυτούς που ταξίδεψαν από τα Χανιά, για τη συγκινητική στήριξη (και) στο σημερινό αγώνα. Τους υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε τα πάντα ώστε να φέρουμε την ομάδα εκεί που όλοι ονειρευόμαστε.

Θέλουμε, τέλος, να συγχαρούμε δημόσια τον κο Τομαρά και τους βοηθούς του, κους Οικονόμου και Κύριο, για την εξαιρετική διαιτησία τους. Απ’ ότι φαίνεται, έπρεπε να είναι παρών στο γήπεδο ο επικεφαλής της ΚΕΔ, κος Μπένετ, για να έχουμε επιτέλους μια διαιτησία «50-50» σε αγώνα μας (μετά από 4 συνεχόμενους με εις βάρος μας διαιτησίες). Με τέτοιες διαιτησίες το φετινό πρωτάθλημα της SL2 θα είναι συναρπαστικό και αμφίρροπο, σε κορυφή και ουρά, παρά τη θέληση ορισμένων θεσμικών κι εξωθεσμικών παραγόντων…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *