Κατηγορίες
ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ IN THE SPOTLIGHT

ΠΑΕ Χανιά: Κανένα ενδιαφέρον επενδυτή, συνεχίζει μόνος ο Ροκάκης

Μετά τα δημοσιεύματα στα ΜΜΕ (μεταξύ αυτών και του mirrorsports) περί της ανάγκης ενημέρωσης του κόσμου για ενδεχόμενο ενδιαφέρον από επιχειρηματίες στο κάλεσμα του Αντώνη Ροκάκη, ήρθε η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ Χανιά.

Όπως επιβεβαιώνεται δεν προέκυψε κανένα ενδιαφέρον από κάποιον επενδυτή στα Χανιά, συνεπώς ο Αντώνης Ροκάκης συνεχίζει μόνος του, με πιο πιθανό σενάριο τη μείωση του μπάτζετ.

Η ενημέρωση των Χανίων:

Χωρίς Τοπικό Επενδυτικό

|Ενδιαφέρον η Πρόσκληση της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑΗ «ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ» στο πλαίσιο πρόσφατης συνέντευξης Τύπου του προέδρου της, κ. Αντώνη Ροκάκη, (26/05/2022) με βάση τα πιεστικά νέα δεδομένα στο Αθλητικό και Οικονομικό περιβάλλον, ενημέρωσε αξιόπιστα και ολοκληρωμένα κάθε Χανιώτη φίλαθλο για τις κρίσιμες προκλήσεις για το Μέλλον της ιστορικής ομάδας της Κρήτης.Η σημερινή Διοίκηση τα τελευταία χρόνια, μέσα σε πρωτόγνωρες συνθήκες οικονομικής και υγειονομικής κρίσης, δεν σταμάτησε να επενδύει δυναμικά στα Χανιά, ανεβάζοντάς τα ψηλά στον Ελληνικό Αθλητισμό, εκεί που τους αξίζει.

Οι πρόσφατες όμως ανατρεπτικές εξελίξεις στη δομή του πρωταθλήματος και νέες ανάγκες ενισχυμένης χρηματοδότησης, υποχρέωσαν τη σημερινή Διοίκηση να απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όσους θέλουν να επενδύσουν στην κορυφαία ποδοσφαιρική ομάδα του τόπου, η οποία όμως δεν είχε αποτελέσματα.Η ΠΑΕ Χανιά οφείλει πλέον να αποτιμήσει τα νέα οικονομικά δεδομένα που έχει σήμερα στη διάθεσή της και να ξεκινήσει εγκαίρως το σχεδιασμό της για την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2022-2023)”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.