ΠΑΕ Χανιά: Κατευθύνσεις, στόχοι και συνθήκες θα αποκαλυφθούν σήμερα – Πώς θα κινηθεί αγωνιστικά η ομάδα

Πολλά δεδομένα θα γίνουν γνωστά σήμερα το απόγευμα, σε σχέση με την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ Χανιά.

Έχει γίνει επισήμως γνωστό ότι αναλαμβάνει ο Δημήτρης Δρόσος στη θέση του Αντώνη Ροκάκη, ωστόσο σήμερα θα γίνουν γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες γίνεται αυτή η μεταβίβαση. Σίγουρα είναι ζητήματα που ο κόσμος των Χανίων θέλει να γνωρίζει, τονίζοντας βέβαια ότι σε σημαντικό ποσοστό, ο ίδιος κόσμος υποδέχτηκε αισιόδοξα τη λύση που δίνεται στην ομάδα, δεδομένου ότι ήταν στα πρόθυρα της διάλυσης, μετά την αποχώρηση Ροκάκη και την απουσία ουσιαστικού ενδιαφέροντος (τουλάχιστον με τα όσα έχουν γίνει γνωστά σε μας).

Επίσης, θα γίνουν γνωστές οι προθέσεις της νέας διοίκησης σε σχέση με τα αγωνιστικά, ποιος θα είναι ο στόχος στο πρωτάθλημα, πώς θα στελεχωθεί η ομάδα, ποιος θα είναι ο νέος προπονητής και άλλα πολλά.

Η συνέντευξη τύπου των Δρόσου – Ροκάκη έχει προγραμματιστεί για τις 6 σήμερα το απόγευμα στο ξενοδοχείο ΑVRA στην οδό Τζανακάκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *