Κατηγορίες
Καθρέπτη Καθρεπτάκι Μου IN THE SPOTLIGHT

ΠΑΕ Χανιά: Κέρδισε χρόνο, έχασε άλλους δύο βαθμούς

To γκολ του Μασένα στη Ρόδο, έσωσε την “παρτίδα”.

Με 14 χαμένους βαθμούς στο πρωτάθλημα και με μία νίκη σε 7 παιχνίδια, η ισοπαλία στη Ρόδο, που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν, τώρα δεν μπορεί να θεωρηθεί θετικό αποτέλεσμα.

Τα Χανιά πάντως (ασχέτως ότι έφαγαν γκολ από θέση οφσάιντ) έσωσαν στο τέλος την “παρτίδα” με το γκολ του Μασένα και, κατά κάποιο τρόπο, κέρδισαν χρόνο και μερικές ψυχολογικές αναπνοές. Επίσης, διατήρησαν το αήττητο εκτός έδρας.

Αυτά βλέποντας το ποτήρι “μισογεμάτο”, γιατί για “μισοάδειο” θα πούμε άλλα…

Πέραν των 14 χαμένων βαθμών, τα Χανιά έχουν μείνει από νωρίς 8 βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση και 7 από τη δεύτερη, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι δεν πείθουν με τη σταθερότητά τους στα παιχνίδια. Οι δύο ήττες στα Περιβόλια έχουν αφήσει το στίγμα τους και εκείνο που ζητά η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη είναι ένα, έστω και μικρό, σε πρώτη φάση σερί νικών για να πάρει τα πάνω της.

Περιττό να ειπωθεί ότι στο προσεχές ματς με τον ΟΦΙ στα Χανιά η νίκη δεν είναι απλώς επιβεβλημένη, αλλά σε αγωνιστικό επίπεδο πάντα, “ζωής και θανάτου”. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, ασχέτως εμφάνισης, θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να είναι …διαχειρίσιμο.

Την ίδια στιγμή δε φαίνεται να κινείται κάτι στα μεταγραφικά, εκτός κι αν υπάρξουν εξελίξεις, στο αμέσως προσεχές διάστημα, με τις μεταγραφές ελεύθερων να ολοκληρώνονται την Δευτέρα (15/2).

mirrorsports.gr