ΠΑΕ Χανιά: Κοντά στην ανανέωση ο Ταουσιάνης και ο …Άρης Σούδας που “έδειξε τον δρόμο”

Ο τεχνικός των Χανίων χαίρει της πλήρους εμπιστοσύνης της διοίκησης ενώ και ο ίδιος νιώθει καλά αφενός στα Χανιά, αφετέρου θεωρεί ότι έχει ένα έργο να επιτελέσει και το οποίο έμεινε ανολοκλήρωτο την προηγούμενη χρονιά.

Οι συζητήσεις των δύο πλευρών είναι σε εξαιρετικό δρόμο και όλα δείχνουν παραμονή με ανακοινώσεις που (αν δε συμβεί κάποιο απρόοπτο) θα έρθουν σύντομα.

Τον δρόμο εξάλλου προς αυτή την κατεύθυνση έδειξε και κάτι ακόμα, αν φυσικά μπορούμε να το πούμε αυτό…

Γράφτηκε και από το mirrorsports.gr ότι ο εκ των συνεργατών του Γιάννη Ταουσιάνη στα Χανιά, Νίκος Μαναρώλης είχε πρόταση και μάλιστα άκρως ενδιαφέρουσα από την πρώην ομάδα του τον Άρη Σούδας. Σίγουρα, η μετακίνηση ήταν δύσκολη, αλλά εφόσον στα Χανιά δεν συνέχιζε ο Γιάννης Ταουσιάνης δύσκολα θα συνέχιζε και ο Μαναρώλης.

Η πλέον πιθανή παραμονή Ταουσιάνη διευκόλυνε την όποια σκέψη πήγε να δημιουργηθεί και για τον Νίκο Μαναρώλη που -προφανώς- θα παραμείνει στο επιτελείο των Χανίων, εξού και ο Άρης Σούδας προχτές ανακοίνωσε τον νέο προπονητή του (Γιώργο Τζατζιμάκη).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *