Κατηγορίες
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ IN THE SPOTLIGHT

ΠΑΕ Χανιά: Ματς “κλειδί” για τα Χανιά με Παναχαϊκή

Ένα ματς που μπορεί να ρεφάρει τις μέχρι στιγμής απώλειες.

Αυτό το ματς με την Παναχαϊκή είναι ικανό να ανατρέψει τα δεδομένα για τα Χανιά. Μπορεί η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη να έχει χάσει 14 βαθμούς στις πρώτες 8 αγωνιστικές, ωστόσο, ενδεχόμενη νίκη με την Παναχαϊκή στα Περιβόλια θα αλλάξει και βαθμολογικά το κλίμα.

Το θετικό είναι ότι όλες οι ομάδες έχουν απώλειες και αν αν τα Χανιά κερδίσουν θα έχουν καταφέρει να μειώσουν ή ελαχιστοποιήσουν τη διαφορά από τους ανταγωνιστές τους.

Με νίκη τα Χανιά πιάνουν την Παναχαϊκή στους 13 βαθμούς και το σπουδαιότερο θα έχουν αξιοποιήσει (προς δικό τους όφελος) την νίκη της Παναχαϊκής επί του Λεβαδειακού την Κυριακή.

Επίσης, ουδείς μπορεί να θεωρήσει δεδομένο ότι ο Λεβαδειακός θα κερδίσει τον ξεκούραστο Απόλλωνα Λάρισας ή ότι ο Εργοτέλης που έχει 13 θα περάσει εύκολα από την Ιεράπετρα ή η Ξάνθη από τη Ρόδο. Ακόμα και ο Ιωνικός θα έχει δύσκολο έργο στη Δράμα.

Κοινώw για τα Χανιά η 9η αγωνιστική είναι κομβική. Νίκη με την Παναχαϊκή θα αλλάξει άρδην τα δεδομένα αφού οι περισσότεροι της 6άδας θα έχουν υποστεί απώλειες.

Επιπλέον, θα υπάρξει μεγάλο κέρδος στην ψυχολογία αφού θα έχει επιτευχθεί δεύτερη σερί νίκη.

Μένει να αποδειχτεί και εντός αγωνιστικού χώρου…

mirrorsports.gr