Κατηγορίες
ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

ΠΑΕ Χανιά: Με Τηλυκράτη για το 2/2

Αρκετές οι απουσίες για τα Χανιά.

Τα Χανιά φιλοξενούν σήμερα στις 3 το μεσημέρι στα Περιβόλια και θέλουν το 2/2 στο πρωτάθλημα και το 3/3 την τρέχουσα εβδομάδα, συμπεριλαμβανόμενου του αγώνα κυπέλλου με την Κοζάνη.

Πάντως οι απουσίες και τα προβλήματα αρκετά για την ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη.

Χτες, ατομικό ακολούθησαν ο Χρήστος Μπάτζιος ο οποίος ένιωσε ένα σφίξιμο στον προσαγωγό και έμεινε προληπτικά εκτός του βασικού προγράμματος, όπως και ο Αντώνης Μπουρσέλης, ενώ εκτός προπόνησης έμεινε ο Φέλιξ Ματάους ο οποίος έχει υποστεί θλάση στον τετρακέφαλο. Και οι τρεις παραπάνω ποδοσφαιριστές έμειναν εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τη νεοφώτιστη ομάδα του Ιονίου, όπως και οι τραυματίες Σταύρος Παναγιώτου και Ηλίας Κυρίτσης που συνεχίζουν το πρόγραμμα αποθεραπείας. Ακόμη στην 20άδα που ανακοίνωσε ο Γιάννης Ταουσιάνης μετά το τέλος της προπόνησης δεν συμπεριελήφθησαν ο ανέτοιμος Δημήτρης Μάνος, όπως και οι Μιχάλης Κουκουράκης και Μιχάλης Παχής.

Η αποστολή:  Καλογεράκης, Πενταράκης, Σέχου, Μαζουλουξής, Κατσούρρι, Σιλά, Νίκολιτς, Σερβιλάκης, Λεμονής, Τσορνομάζ, Τσέλιος, Εντγκαρ, Ντίας, Μιούλερ, Ελευθεριάδης, Κόλα, Μανουσάκης, Μάναλης, Βουό, Βόρφι.

Τι λέει ο Ορέστης Κατσούρρι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *