Κατηγορίες
IN THE SPOTLIGHT SUPER LEAGUE 2

ΠΑΕ Χανιά: Μένει ο Βοσνιάδης! Ανακοινώθηκε από την ομάδα

Στα Χανιά και τη νέα χρονιά.

Όπως φαίνεται οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έφεραν αποτέλεσμα με συνέπεια ο Αλέκος Βοσνιάδης να παραμείνει και τη νέα χρονιά στην ΠΑΕ Χανιά.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή Αλέκο Βοσνιάδη.

Ο έμπειρος προπονητής συνεχίζει στο “τιμόνι” της ομάδας μας από τη σεζόν 2018-19 (ανέλαβε στις 17 Δεκεμβρίου 2018).

Ο προγραμματισμός για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο τίθεται σε εφαρμογή και τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για τους συνεργάτες του Α. Βοσνιάδη στο προπονητικό επιτελείο, την έναρξη της προετοιμασίας και τις κινήσεις για τη στελέχωση του ρόστερ για τη σεζόν 2020-21.

«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ-ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝ…»

Στις δηλώσεις του στο chaniafc.gr μετά από την επίτευξη της συμφωνίας για την ανανέωση της συνεργασίας ο κ. Βοσνιάδης σημείωσε τα εξής: «Είμαστε χαρούμενοι που συνεχίζουμε για μία ακόμη χρονιά τη συνεργασία με ανθρώπους που είμαστε ήδη μαζί περίπου 20 μήνες. Είμαστε εδώ για να παραμείνουν δυνατά τα Χανιά και να διεκδικήσουμε ό,τι πάλευε και πέρσι η ομάδα, αλλά της το στέρησαν “βίαια” εκτός αγωνιστικών με τη διακοπή του πρωταθλήματος. Η πόλη και ο νομός των Χανίων να συσπειρωθεί γύρω από την ομάδα και να είναι σίγουροι όλοι ότι θα κάνουμε μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα, που θα διεκδικήσει ό,τι δεν την άφησαν πέρσι. Συνεχίζουμε όλοι μαζί – ενωμένοι».