Κατηγορίες
Καθρέπτη Καθρεπτάκι Μου IN THE SPOTLIGHT ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

ΠΑΕ Χανιά: Να “χτίσουν” στο “Χ” του Αιγάλεω και ο “ηγέτης”

Είναι μερικές ισοπαλίες στο ποδόσφαιρο που κάλλιστα θεωρούνται και ως νίκες.

Τέτοια ισοπαλία ήταν και η χτεσινή των Χανίων απέναντι στο Αιγάλεω στο “Στ. Μαυροθαλασσίτης”,όχι τόσο γιατί τα Χανιά δεν την άξιζαν και την “έκλεψαν” (το αντίθετο την άξιζαν και με το παραπάνω), αλλά γιατί την πήραν στο 90…φεύγα!

Πάνω σε αυτή την ισοπαλία μπορεί κάλλιστα να “χτίσει” ο Νίκος Παπαδόπουλος για τη συνέχεια, κυρίως στο κομμάτι της ψυχολογίας. Διότι ο αποκλεισμός στο Κύπελλο Ελλάδας με την παράλληλη μη έναρξη του πρωταθλήματος, κρατούσε, εν μέρει, την ομάδα σε ένα κλίμα σκεπτικισμού, καθώς δεν μπορούσε να δείξει αυτά που μπορούσε.

Τώρα που μπήκαμε σε ροή πρωταθλήματος, στο πρώτο ματς, τα Χανιά έδειξαν αντίδραση κάτι που αποτελεί “κεφάλαιο” για τη συνέχεια. Σε μια χρονιά που, λόγω αδειοδοτήσεων, ξεκίνησε με το “αριστερό” και με άλλες δυσκολίες να προκύπτουν στη συνέχεια, αυτή ισοπαλία έρχεται και σαν “αφετηρία” για κάτι νέο!

Για τον σκόρερ της ομάδας τοον Ανδρέα Βασιλόγιαννη, δεν μπορεί να πει κανείς πολλά. Ποιοτικός παίκτης που κάνει πολλά μες στο γήπεδο και το κυριότερο, μπορεί να παίξει τον ρόλο του “ηγέτη” της ομάδας. Τον έχει και τυπικά λόγω του ότι είναι ο αρχηγός της ομάδας αλλά και ουσιαστικά γιατί έχει αυτή τη φυσιογνωμία.

Άλλος ένας λόγος γιια να νιώθει ο Νίκος Παπαδόπουλος ικανοποίηση για την ομάδα του.

Βασίλης Φουντουλάκης – mirrorsports.gr