Κατηγορίες
IN THE SPOTLIGHT SUPER LEAGUE 2 Καθρέπτη Καθρεπτάκι Μου ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

ΠΑΕ Χανιά: Οι κρίσιμες ώρες των αποφάσεων για τη νέα χρονιά…

Οι επόμενες μέρες είναι καθοριστικής σημασίας για τα Χανιά.

Οι επόμενες μέρες είναι καθοριστικής σημασίας για τα Χανιά.

Με δεδομένη την απόφαση να μη γίνει αναδιάρθρωση στη Σούπερ Λιγκ και να παραμείνουν οι 14 ομάδες στη μεγάλη κατηγορία, οι αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν στην ομάδα των Χανίων για το μέλλον είναι καθοριστικής σημασίας.

Είναι δεδομένο ότι στις σκέψεις του Ροκάκη είναι ακόμα και η αποχώρηση από τα “κοινά” της ομάδας, κάτι που αφενός αναφέραμε χτες σε δημοσίευμα μας στο mirrorsports.gr, αφετέρου ο ίδιος το “πέταξε” σαν δήλωση σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, πριν, μάλιστα, οριστικοποιηθούν οι δυσάρεστες εξελίξεις για τα Χανιά.

Ο διοικητικός ηγέτης των Χανίων βρίσκεται πλέον σε ένα “σταυροδρόμι” αποφάσεων και απαιτείται να ακολουθήσει τον πλέον σωστό δρόμο, τόσο φυσικά για την ομάδα, όσο και για τον ίδιο. Ο ίδιος νιώθει στο “πετσί” του την απογοήτευση από το ποδόσφαιρο, η οποία θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις του.

Οι αποφάσεις που περιλαμβάνουν, εάν συνεχίσει με την ίδια “διοικητική λογική”, έναν πολύ δύσκολο επόμενο ποδοσφαιρικά χρόνο, όπου η ομάδα θα πρέπει, αν θέλει να κάνει πρωταθλητισμό στην Σούπερ Λιγκ 2, γιατί ο πήχης είναι πλέον ψηλά, να έχει ένα πολύ υψηλό μπάτζετ, σε ένα πρωτάθλημα πολύ δυσκολότερο του φετινού, πιθανόν με δύο ομίλους και με ομάδες που “έρχονται” και θα είναι εξόχως ανταγωνιστικές, όπως Παναχαϊκή, Βέροια, Ρόδος, Δόξα Δράμας και άλλες. Και φυσικά σε ένα πρωτάθλημα, χωρίς ιδιαίτερους χορηγικούς “πόρους”.

Αυτές οι μέρες, μετά το “φινάλε” του ονείρου της αναδιάρθρωσης είναι ημέρες σκέψης, συζητήσεων (χτες έγιναν αρκετές τέτοιες) και πιθανώς… επαφών. Κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει και την πιθανότητα να βρει ο Αντώνης Ροκάκης κάποιον “συμπαίκτη” ή “συμπαίκτες”, κάτι που φυσικά θα ήταν “ευχής έργον” και θα ισχυροποιούσε την κατάσταση.

Σε αυτή όμως τη δύσκολη οικονομικά εποχή που διανύουμε και προμηνύεται δύσκολη, λόγω κορωνοϊού, ποιος θα βάλει το “κεφάλι του” σε ένα τέτοιο απροσδιόριστο σκηνικό; Μόνο κάποιος που αγαπάει πολύ το ποδόσφαιρο και που θα έχει στα χέρια του συγκεκριμένο πλάνο…

Περιμένοντας λοιπόν τις εξελίξεις και τις ανακοινώσεις…

ΥΓ: Για τον Πλατανιά θα αναφερθούμε επίσης σύντομα…

Βασίλης Φουντουλάκης 

mirrorsportschania@gmail.com