Κατηγορίες
ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

ΠΑΕ Χανιά: Οι νέες εμφανίσεις και η τεχνολογική “θωράκιση”

Τις επίσημες εμφανίσεις των Χανίων παρουσιάζει η σελίδα της ομάδας στο Facebook.

Τρεις παραλλαγές των παικτών και δύο των τερματοφυλάκων… Στη μέση η “κλασσική” φανέλα της ομάδας με μπλε και άσπρες ρίγες.

Παράλληλα, όπως αναφέρεται από την ομάδα:

Με τη μέθοδο της τεχνολογίας το προπονητικό επιτελείο της ομάδας μας έχει τη δυνατότητα για την καλύτερη καταγραφή της απόδοσης των ποδοσφαιριστών. Εκτός από τα GPS που χρησιμοποιούνται από το ξεκίνημα της προετοιμασίας το τιμ της ΠΑΕ Χανιά διαθέτει ακόμη ένα “όπλο”.Πρόκειται για την κάμερα Veo, η οποία αποτελεί μία ολοκληρωμένη λύση για την καταγραφή των προπονήσεων και των αγώνων. Η κάμερα Veo παίζει σημαντικό ρόλο στην καθοδήγηση, την ανάλυση και την ανάπτυξη των παικτών σε ατομικό, υποομαδικό και ομαδικό επίπεδο. Αποτελεί μέρος του τμήματος ανάλυσης του προπονητικού επιτελείου της ΠΑΕ Χανιά και υπεύθυνος για τον χειρισμό της κάμερας Veo – διαθέτοντας την κατάλληλη τεχνογνωσία – είναι ο εκ των συνεργατών του προπονητή Αλέκου Βοσνιάδη, Ηλίας Παπαθανασίου.

Σημειώνεται τέλος, ότι στο επίσημο site της ομάδας, chaniafc.gr έχουν αναρτηθεί ρόστερ, προπονητικό και ιατρικό επιτελείο και άλλες σημαντικές πληροφορίες για την ομάδα.