Κατηγορίες
ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ IN THE SPOTLIGHT

ΠΑΕ Χανιά: Οι στόχοι που αλλάζουν, ο Βρέντζος και οι νέες ανακοινώσεις Ροκάκη

Νέες συνθήκες διαμορφώνονται στην ΠΑΕ Χανιά και η λογική λέει ότι θα είναι καλύτερες από τις υπάρχουσες.

Σε αυτό σίγουρα συντελεί και η ενασχόληση με τα “κοινά” των Χανίων του πρώην προέδρου του Εργοτέλη Γιώργου Βρέντζου, ο οποίος (είναι πλέον κοινό μυστικό) έχει πιάσει ήδη δουλειά, και ομού του προέδρου Αντώνη Ροκάκη καταστρώνουν το πλάνο για την ομάδα που “χτίζεται” και η οποία θα αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.

Εκείνο που προκύπτει και από το ρεπορτάζ του mirrorsports.gr είναι ότι οι στόχοι, ενόψει του νέου πρωταθλήματος, αναπροσαρμόζονται και σίγουρα θα είναι πρωταγωνιστικοί, κάτι που φυσικά, μόνο ως μια ευχάριστη εξέλιξη μπορεί να εκληφθεί, σε πρώτη -τουλάχιστον- φάση.

Η αισιοδοξία που προκύπτει πλέον από τις τάξεις της ομάδας είναι διάχυτη και αυτό φάνηκε και από τις μεταγραφές που ανακοινώθηκαν χτες (Μάναλης και Μπάτζιος).

Ο χρόνος πάντως δεν είναι “σύμμαχος” αφού όπως φαίνεται τα κενά στο ρόστερ είναι πολλά και η ομάδα θα πρέπει να “τρέξει” για να είναι έτοιμη στην έναρξη, ενώ μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και η πρεμιέρα στο Κύπελλο με τη Βέροια, την ερχόμενη Πέμπτη (29/9).

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του mirrorsports.gr είναι δύσκολο το πρωτάθλημα να ξεκινήσει πριν τα τέλη Οκτωβρίου, κάτι που προφανώς είναι θετικό για τα Χανιά.

Επίσης οι πληροφορίες του mirrorsports.gr αναφέρουν ότι τις επόμενες μέρες, ο Αντώνης Ροκάκης θα προβεί σε νέες ανακοινώσεις (μέσω συνέντευξης τύπου), τόσο για την “είσοδο” Βρέντζου στα διοικητικά, όσο και για τους νέους στόχους που τίθενται πλέον.

Εν αναμονή λοιπόν…

mirrorsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *