Κατηγορίες
ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ IN THE SPOTLIGHT

ΠΑΕ Χανιά: Πρώτη εβδομάδα Σεπτεμβρίου η αφετηρία της προετοιμασίας

Έστω και με πιο χαμηλό μπάτζετ, έστω και με πιο “χαμηλά τον πήχυ” τα Χανιά θα ξεκινήσουν την προσπάθειά τους στη φετινή Σούπερ Λιγκ 2.

Βοηθά σε αυτό, το γεγονός ότι το πρωτάθλημα δεν αναμένεται να ξεκινήσει πριν τις αρχές Οκτωβρίου, αν και έχει ανακοινωθεί η έναρξη για τις 11 Σεπτεμβρίου.

Τα Χανιά από τα οποία καταρχάς, αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις για τον προπονητή και τους συνεργάτες του (Μπαξεβάνος, Μαναρώλης κτλ.), σύμφωνα με πληροφορίες θα ξεκινήσουν προετοιμασία την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη. Αργά θα πει κάποιος αλλά δεδομένων των συνθηκών, ίσως και να είναι ο “σωστός χρόνος”, μολονότι υπάρχει ένα “ρίσκο”.

Δεν έχει διευκρινιστεί επίσης αν υπάρχει πλάνο για μέρος της προετοιμασίας σε μέρος εκτός Χανίων.

Όπως επίσης είναι εύλογο, οι επόμενες μέρες αναμένεται να είναι μέρες συνεχών ανακοινώσεων παικτών που θα απαρτίσουν το φετινό ρόστερ, εκτός και αν ήδη έχουν προκύψει οι συμφωνίες (σίγουρα πολλές θα έχουν προκύψει) και υπάρξουν ανακοινώσεις που θα συμπεριλαμβάνουν πολλούς παίκτες η κάθε μια.

Ακόμα και τώρα πάντως, μολονότι επιβεβαιώνεται η συμφωνία με τους Σπύρο Μπαξεβάνο και Νίκο Μαναρώλη τηρείται “σιγή ιχθύος” από τη διοίκηση.

mirrorsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.