Κατηγορίες
ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

ΠΑΕ Χανιά: Ψάχνουν επενδυτή “απ’ έξω”;

Ολοένα και μεγαλώνει η ανησυχία για το γεγονός ότι μέχρι τούδε, δεν έχει υπάρξει κάποια κίνηση προγραμματισμού της νέας χρονιάς στα Χανιά.

Η τελευταία “κίνηση” της διοίκησης ήταν η ανακοίνωση αρχές Ιουνίου ότι “στο κάλεσμα Ροκάκη δεν βρέθηκε κανένας επενδυτής-συμπαίκτης και ότι η ομάδα θα επαναπροσδιορίσει πώς θα πορευτεί”.

Από τότε και μετά “ουδέν”, μόνο κάποια δημοσιεύματα στον “τύπο”, μεταξύ αυτών και του mirrorsports.gr, περί προπονητών που αποτελούν στόχο της ομάδας.

Νέοτερες πάντως ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μας, αναφέρουν ότι η διοίκηση των Χανίων δεν έχει λάβει ακόμα οριστικές αποφάσεις για το πώς θα κινηθεί στο εγγύς μέλλον και μάλιστα κάποιες εξ αυτών αναφέρουν ότι υπάρχει μια βολιδοσκόπηση “επενδυτών από το εξωτερικό ή έστω εκτός Κρήτης” δεδομένου ότι στην “εγχώρια αγορά” δεν υπήρξε καμία απολύτως έμπρακτη ή μη έμπρακτη “κινητικότητα”.

Νωπό είναι εξάλλου το παράδειγμα της γειτόνισσας Επισκοπής που πλέον στη διοίκηση έχουν εισέλθει Άγγλοι επενδυτές, οπότε δεν αποκλείεται να ευσταθούν οι πληροφορίες για αντίστοιχη “προσέγγιση” (άγνωστο πού φυσικά) και εκ μέρους των Χανίων.

Ίσως και για αυτό υπάρχουν καθυστερήσει στο οτιδήποτε τη δεδομένη στιγμή, αλλά μέχρι να όλα τα παραπάνω να αποκτήσουν μια πιο ουσιαστική μορφή θα μένουμε σε επίπεδο “εικασίας” και αναμονής για τις εξελίξεις, για την ομάδα που εκπροσωπεί τον νομό Χανίων σε Εθνική επαγγελματική κατηγορία.

mirrorsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *