Κατηγορίες
ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ IN THE SPOTLIGHT

ΠΑΕ Χανιά: Ροκάκης και Αμανατίδης για νέο προπονητή

Παρελθόν αποτέλεσε από την τεχνική ηγεσία των Χανίων ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Ένα γεγονός που η αλήθεια είναι ότι είχε αρχίσει να διαφαίνεται τις τελευταίες ειδικά μέρες και επισφραγίστηκε την Δευτέρα (16/5) το απόγευμα. Ακολούθησε και η προσωπική δήλωση του Νίκου Παπαδόπουλου που ευχαρίστησε την ομάδα για τη συνεργασία τον τελευταίο 1,5 χρόνο.

Πλέον, η διοίκηση στρέφεται προς τη διάδοχη κατάσταση…

Ο επικεφαλής της διοίκησης Αντώνης Ροκάκης μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Γιώργο Αμανατίδη, είναι εκείνοι που θα χειριστούν πρωτίστως το θέμα της διάδοχης κατάστασης της τεχνικής ηγεσίας των Χανίων.

Ήδη έχουν γίνει γνωστά κάποια ονόματα, με εκείνο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου να φαίνεται να έχει κάποιες πιθανότητες, ενώ ακούστηκαν και τα ονόματα του Γιάσμινκο Βέλιτς και του Νίκου Αναστοπούλου, με τον τελευταίο πάντως, προς το παρόν, να μην έχει πολλές πιθανότητες (αν και ποτέ δεν ξέρει κανείς…).

Η αλήθεια είναι ότι μέχρι τέλος του τρέχοντος μήνα αναμένεται να έχει κλείσει το θέμα του προπονητή ώστε να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς και να διαπιστωθεί ποιος θα είναι ο εφικτός στόχος, πάντοτε με γνώμονα (για να μην ξεχνιόμαστε), η ομάδα να λάβει την αδειοδότηση που δεν έλαβε πέρυσι.

mirrorsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.