Κατηγορίες
ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ IN THE SPOTLIGHT

ΠΑΕ Χανιά: Σε αναζήτηση επιθετικού. Ικανοποίηση Βοσνιάδη για την εμφάνιση με Ολυμπιακό

Καλά στοιχεία από τα Χανιά στο προχτεσινό φιλικό με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Όπως τονίζει ο Αλέκος Βοσνιάδης στο mirrorsports.gr, “Κάναμε πολλές φάσεις. Είχαμε πολλές ευκαιρίες και αυτό είναι ιδιαιτέρως σημαντικό, ότι παράγουμε φάσεις. Σίγουρα δικαιούμασταν να σκοράρουμε”.

Στο πλαίσιο αυτό είναι δεδομένο ότι τα Χανιά ψάχνουν για έναν επιθετικό, από την ελεύθερη αγορά και μέχρι τις 23 Οκτωβρίου που λήγει αυτή. Μετά την απόκτηση του Φέκκα από τον Ολυμπιακό, τα Χανιά αναζητούν έναν ακόμα παίκτη που θα αγωνίζεται είτε στην περιοχή, είτε ως περιφερειακός επιθετικός. Το βέβαιο είναι ότι ο παίκτης που θα αποκτηθεί θα είναι κατά τα φαινόμενα, έμπειρος και με παραστάσεις Εθνικών κατηγοριών.

Στο μεταξύ, η ομάδα προετοιμάζεται για το προσεχές φιλικό παιχνίδι με τον ΟΦΗ, το ερχόμενο Σάββατο (10/10) στο “Γεντί Κουλέ” στο Ηράκλειο. Εξίσου σημαντικό με εκείνο με τον Ολυμπιακό. Δύο μαζεμένα φιλικά για τα Χανιά απέναντι σε ομάδες της Σούπερ Λιγκ, που θα δώσουν πολλά συμπεράσματα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι στις 17 Οκτωβρίου έχει κλειστεί φιλικό παιχνίδι και με τον Εργοτέλη, μια εβδομάδα δηλαδή πριν την προγραμματισμένη τουλάχιστον, έναρξη της Σούπερ Λιγκ 2, στις 24 Οκτωβρίου.

Vas Fou