Κατηγορίες
IN THE SPOTLIGHT ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

ΠΑΕ Χανιά: “Στάζει μέλι” για Βρέντζο ο Ροκάκης

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Αντώνης Ροκάκης για τον νεοεισαχθέντα στα διοικητικά της ΠΑΕ Χανιά Γιώργο Βρέντζο.

Ο τελευταίος δεν ήταν παρών στη συνέντευξη τύπου της Τρίτης (6/10), αφού απουσιάζει στο εξωτερικό, αλλά ο πρόεδρος της ΠΑΕ μίλησε για εκείνον τονίζοντας ότι προς το παρόν, ο ρόλος του θα είναι “εξωδιοικητικός”.

“Η επαγγελματική του πορεία είναι δεδομένη. Είναι κορυφαίος τραπεζίτης, γνωστός και στο εξωτερικό. Από το ποδόσφαιρο τον ξέρετε από τον Εργοτέλη που ήταν και η μεγάλη του αγάπη. Έχει αναμφισβήτητες ικανότητες και εμπειρία γύρω από το ποδόσφαιρο, σημείωσε ο Αντώνης Ροκάκης.

“Ο Γιώργος Βρέντζος είναι χρόνια φίλος μου και πάντα ανταλλάσσαμε απόψεις”, επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Πώς έγινε η συνεργασία με Βρέντζο

“Στις αρχές του καλοκαιριού είχαμε μια πρώτη κουβέντα. Ο Εργοτέλης αποτελούσε τότε εμπόδιο, με την έννοια ότι περίμενε να δοθεί λύση στην αγαπημένη του ομάδα. Αυτό εμπόδιζε τον ίδιο στο να συζητήσει οτιδήποτε άλλο πέραν του Εργοτέλη. Όταν πλέον ο Εργοτέλης έφτασε σε τέλμα, η συζήτηση έγινε κάτω από πιο ώριμες συνθήκες και προχωρήσαμε σε συνεργασία”, επεσήμανε ο Αντώνης Ροκάκης.

Και πρόσθεσε: “Ο κ. Βρέντζος δεν θα είναι μέτοχος, ούτε μέλος της διοίκησης, προς το παρόν. Μας βοηθά εξωδιοικητικά. Τον καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια των Χανίων. Θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους μεγάλους στόχους που έχουμε θέσει”.

mirrorsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.