Κατηγορίες
ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

ΠΑΕ Χανιά: “Στόχοι και άγχος στον αθλητισμό”

Το 2ο webinar του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά με την αθλητική ψυχολόγο Λίνα Ψούνη.

Πραγματοποιήθηκε χτες το 2ο webinar με την αθλητική ψυχολόγο μας κ. Λίνα Ψούνη, με τίτλο ”Στόχοι και άγχος στον αθλητισμό΄΄.

Στην διαδικτυακή αυτή συνάντηση των μικρών ποδοσφαιριστών των ακαδημιών του δικτύου μας, που ανήκουν στην ηλικιακή κατηγορία Κ16 (γεν.2005-2006), πήραν μέρος παιδιά από όλες τις ακαδημίες του δικτύου, ενώ το παρόν έδωσαν όλοι οι Τεχνικοί Διευθυντές των συνεργαζομένων ομάδων, οι προπονητές των παιδιών, ο Τεχνικός Διευθυντής του Δικτύου Βασίλης Παπαδάκης και ο Τεχνικός Σύμβουλος Γιώργος Αμανατίδης. Στην πολύ δύσκολη περίοδο, που συγκρούονται οι στόχοι και τα όνειρα, με το άγχος και την αβεβαιότητα, τα παιδιά και οι προπονητές τους πήραν κατευθύνσεις διαχείρισης και εκμετάλλευσης της κατάστασης, ώστε να παρουσιαστούν όσο γίνεται ποιο δυνατοί όταν αυτή λήξει.

Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν, η συνεργασία και η ομαδική προσπάθεια είναι το μέλλον και η ελπίδα μας. Το κοινό μας πάθος για το αύριο μας ενώνει και μας δυναμώνει! Οι δράσεις μας συνεχίζονται το Σάββατο με ένα webinar για την Κ19 της ομάδας μας.